Carmo A/S

Hvem er Carmo?

Carmo A/S designer, producerer og sælger sprøjtestøbte medico- og industritekniske plastkomponenter i høj kvalitet. Vi er eksperter i avanceret sprøjtestøbning samt Additive Manufacturing – vores ekspertise er 3D print støbning. Med Carmo Print Moulding tilbyder vi rapid prototyping, hvor vi designer og 3D-printer støbeforme og sprøjtestøber kundens prototyper i de rigtige materialer.

Carmo ligger i Espergærde i Nordsjælland ca. 40 km fra København. Carmo har eksisteret siden 1940erne.

Læs mere om Carmo på www.carmo.dk

Hvordan er det at arbejde hos Carmo?

Hos Carmo vil du få dygtige og kompetente kollegaer med mange forskellige nationaliteter. Arbejdskulturen i Carmo bygger på ekspertise, åben dialog, ansvarlighed, kreativitet og initiativpligt. Vi har en åben kultur og alle medarbejdere involverer sig selv i virksomheden og deres arbejde. Alles input er værdifulde og afgørende for vores stræben efter at forbedre vores processer og sikre, at vi altid møder eller overgår kundens forventninger.

Vi tilbyder et godt og røgfrit arbejdsmiljø, hvor samarbejde og godt humør vægtes højt. Vi arbejder aktivt for at sikre et sundt, sikkert og bæredygtigt arbejdsmiljø.

Send din ansøgning nu!

Carmos miljøansvar

Vi er bevidste om vores miljøansvar, og arbejder derfor målrettet på at øge effektiviteten i brugen af ressourcer og på at forbedre vores klimaaftryk. Carmo har sat specifikke mål for vores CO2-reduktion frem mod 2030 gennem Science Based Targets. Vores reduktionsmål er i overensstemmelse med målene i Parisaftalen om at holde den globale opvarmning på 1,5ºC.

Vi sorterer alt vores affald, ikke mindst vores plastaffald, der sorteres i 11 fraktioner og sælges til genanvendelse. Det første år reducerede det miljøpåvirkningen med 70 tons udledt CO2.

Læs mere om, hvad Carmo gør for at forbedre vores klimaaftryk