Sanistål A/S

Velkommen til Sanistål

Sammen gør vi den største forskel

Vores kultur og sammenhold er noget helt særligt. Du mærker det hurtigt, uanset hvor i organisationen du får plads.

Her er der nemlig brug for alle, og ingen er vigtigere end andre. Vi er alle lige. Ros og anerkendelse af kollegaer er en vigtig del af vores arbejdsplads. Vi lykkes i fællesskab, vi er på fornavn med hinanden og dine udviklings- og karrieremuligheder er næsten uendelige.

Vi passer godt på hinanden. Sikkerhed og arbejdsmiljø er et vigtigt fokus for os. Endda et, som vi har vundet en pris for.

Sanistål

Vi hylder fællesskabet

Vi mødes alle på tværs af afdelinger og landsdele til en fælles sportsweekend, med konkurrencer, hygge og fest hvert andet år.

Vi ses også regionsvis til fyraftensarrangement med spisning i hyggelige omgivelser hvert år. Her turnerer den administrerende direktør Claudio Christensen Danmark rundt i en uge for at snakke med mange i organisationen.

I flere byer er der desuden lokale personaleforeninger, som laver arrangementer året rundt: Sommerfest, julefrokost, DHL-løb, biograftur og så videre.

Sidst deler vi historier fra hele organisationen med hinanden. Artiklerne publiceres på vores intranet og samles fire gange om året i vores medarbejderblad Sani-Info.

Sanistaål

Fokus på digitalisering og værdiskabelse

Sanistål er en børsnoteret, dansk grossist med stærke servicekoncepter og et komplet produktprogram fra anerkendte producenter og leverandører. Vi er en stærk partner for industrien og byggeriet, og vi har fokus på digitalisering og værdiskabende udvikling.

Vores mål er klart: Vi skaber værdi for vores kunder og deres forretning. Vi udvikler koncepter til vores kunder, som optimerer og reducerer deres omkostninger.

Det skal være nemt og effektivt at handle med Sanistål, så vi stiller altid med det stærkeste hold, så vores kunder er sikret den bedste løsning. Vi værner om personlige relationer, da vi tror på, at den menneskelige faktor gør forskellen for både samarbejdet og forretningen.

Sanistål

Vi er en landsdækkende virksomhed med +1000 medarbejdere.

Sanistål

Vi har 36 butikker og et centrallager i Danmark. Vi har alle funktioner ansat: Salg, økonomi, IT, HR, marketing, kommunikation, butik og lager.

Sanistål

Vi har hovedsæde i Aalborg på Håndværkervej 14, hvor vi er +300 medarbejdere.

Sanistål Sanistål

Vil du vide mere?

Læs mere om, hvordan det er at arbejde hos Sanistål på vores karrieresite.

Se ledige stillinger