Blue Water Shipping A/S

Søren Nørgaard Thomsen
Blue Water Shipping

Service og kvalitet er vores kerneværdier og solide fundament. Det er vores grundlæggende DNA, som vi aldrig går på kompromis med. Og det er også grundlaget for vores succes,

fortæller Søren Nørgaard Thomsen,
CEO Blue Water Shipping.

Kan du se dig selv i en markedsledende logistikvirksomhed i rivende udvikling, der støtter FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling?

Blue Waters hovedkontor

ligger på Esbjerg havn med udskibningsmuligheder til store dele af verden og direkte adgang til Nordsøen.

Vi arbejder med alverdens transportløsninger inden for sø, luft, vej og bane, og vi har 60 kontorer i 30 af verdens lande. Og så er vi en familieejet virksomhed med entreprenørånd.

Blue Water Shipping

30

lande

+60

kontorer

+1.600

medarbejdere
Blue Water Shipping
Blue Water Shipping

Vi kan sagtens kalde os transport- og logistikspecialister. Vi er en global udbyder af alle logistik- og transporttjenester, og vi tager os af de løsninger, der ikke er andre, der kan løse. Og selvom vi er globale, er vi meget nede på jorden,

fortæller hr business partner Lone Willumsen.

Flotte lokaler og udsigt i topklasse

Vi arbejder i et nyt og moderne åbent kontorfællesskab, og når vejret er klart, hvor der er højt til loftet. Fra kantinen er der skøn udsigt til Fanø og fra toppen kan vi se hele Esbjerg.

Blue Water Shipping
Blue Water Shipping

Vi har rammerne til at levere fremragende transportservice og kvalitet. Og det er noget helt specielt at være en del af en international transport- og logistikvirksomhed, der tilbyder vores kunder tilpassede løsninger med unik service og høj kvalitet.

Lone

We play as a team and we play to win

Vores succes bunder i, at vi ved, at vi kun lykkes sammen som et samlet hold. Vi bygger vejen, mens vi går på den, og vi udvikler den enkelte medarbejders kompetencer for at opfylde vores strategiske mål og kundens individuelle behov.

Vi har altid fokus på løbende udvikling i vores BWS Academy, og masser af muligheder for at benytte dig af vores mange karrieremuligheder både nationalt og globalt.