DEKRA A/S

Gem
DEKRA A/S
Salgsudvikler til Marketing Growth Team

DEKRA A/S, Brøndby

Elsker du at sælge, motiveres du af at vinde og drive salgsudvikling, og har du lyst til at blive en del af et passioneret Marketing Growth Team?

Vi tror på, at der er store vækstmuligheder i flere af vores forretningsområder, og er derfor i gang med at etablere et nyt Marketing Growth Team, som skal samarbejde med 2 sælgere, der får ansvaret for at konvertere B2C og B2B leads til salg.

Til at etablere denne nye funktion, søger vi derfor 2 salgsudviklere, der brænder for at sælge og udvikle salgsfunktionen, som elsker at vinde og som har lyst til at tage vores Marketing Growth Team til nye højder.

DEKRA A/S
Gem
DEKRA A/S
Engageret kundecentermedarbejder til kunde og uddannelsessupport i Herning

DEKRA A/S

Kan du levere fantastiske kundeoplevelser via telefon, chat og mail? Motiveres du af en hverdag med mange opgaver, hvor det går stærkt? – så er du måske vores nye kollega.

Vi søger nye kollegaer til at yde den allerbedste kundeservice i vores kundecenter. Du skal elske at tale med kunder, være serviceminded og være klar til at blive en del af et team hvor fantastiske kundeoplevelser er vores mærkesag.

Dine primære opgaver:

  • Modtage og besvare henvendelser pr. telefon, mail og chat
  • Være opsøgende i forhold til kampagner, salg til kunder
  • Fungere som kundens sparringspartner og yde ekstra god kundeservice
DEKRA A/S
Gem
DEKRA A/S
Inspirerende underviser til disponentuddannelsen

DEKRA A/S

DEKRA Erhvervsskole har siden vores opstart for 5 år siden faglært knap 70 skarpe og kompetente lastbilchauffører til transportbranchen. Så nu er det tid til at lastbilchaufførerne skal kunne tage næste trin med ’Uddannelsen som kørselsdisponent inden for vejgods’ her på skolen. Derfor er vi fuld gang med at samle et stærkt team til at udvikle og opstarte uddannelsen i løbet af de næste måneder. Og her håber vi, netop du vil være en del af holdet.

Indholdet på disponentuddannelsen forgrener sig i to dele med ledelse og kommunikation på den ene side, samt transport og logistik på den anden side. Hvad netop du har af kvalifikationer og kompetencer for at indgå i teamet kan derfor være mangfoldige - det kan være du selv er uddannet disponent eller har erfaring med undervisning inden for ledelse.

DEKRA A/S
Gem
DEKRA Job søger jobkonsulenter i København
Vi har travlt i vores afdeling i København og søger derfor jobkonsulenter til varetagelse af forløb for ledige i København.
Dekra, København
Dekra
Indrykket: