SDC A/S

Kort om SDC

SDC er et full-service IT-center, der udvikler fremtidens effective banking-løsninger til millioner af bankkunder på tværs af Norden. Derfor udfordrer vi konstant os selv på at bygge solide broer mellem stærke brugeroplevelser og effektivitet – og det er præcis hér, vi er blandt de dygtigste i branchen.

Med udgangspunkt i filosofien ”fælles løsninger til fælles behov” er vi ejet af over 100 danske, norske, svenske, finske og færøske pengeinstitutter, der samtidig er vores kunder. På den måde står vi stærkest sammen – både når det gælder kvalitet og omkostninger.

Ikon - Rekruttering

Rekruttering

Hos SDC træder du ind i en virksomhed med høje ambitioner og masser erfaring – og med stærke menneskelige og faglige kompetencer. Så hvad enten du har stor erfaring, er et spirende talent eller står et sted midt imellem, giver vi dig og din karriere optimale vækstbetingelser. Og fordi vores kunders tårnhøje forventninger til effective banking kræver fuld plade på hele kompetence-paletten, er vi på udkig efter både nørdede IT-udviklere, fremsynede forretningsudviklere, strukturerede projektledere og dygtige ledere — blot for at nævne et par stykker.

Om du er det ene eller det andet køn, om du kommer fra Brovst eller Tokyo, eller går til banko eller ballet betyder ikke alverden. Så længe du er en god kollega, har pæren i orden og er ambitiøs ud over det sædvanlige, er du velkommen hos os.

Ikon - Mission

Mission

SDC er en pengeinstitut-ejet fuldservice it-leverandør og -partner for mindre og mellemstore finansielle virksomheder i Norden. Via stordrift og fællesløsninger sikrer SDC leverancer til lave enhedsomkostninger og høj kvalitet for at tilsikre forsyningssikkerheden. Via professionelt samarbejde og jævnlige leverancer understøtter SDC sine kunders forretningsudvikling og konkurrenceevne.