Danfilter ApS

Om Danfilter og Filterhuset.dk

Danfilter er Danmarks førende filterproducent af filtre til ventilationsanlæg. Vi både udvikler og producerer filtrene i Danmark og med vores 40 års erfaring inden for filtre til ventilationsanlæg, kan du se frem til en virksomhed med dygtige medarbejdere – både i produktionen og i administrationen. Hver dag er vi med til at gøre indeklimaet sundere og mere miljørigtigt for vores kunder i både Danmark, Sverige og Norge.

På Filterhusets webshop findes der over 1000 filtre til langt de fleste ventilationsanlæg. Vi gør meget for at være den foretrukne webshop for vores kunder og gøre kundeoplevelsen til noget unikt. Derfor bestræber vi at være de bedste til vores arbejde.

Vores mission er at forbedre indeklimaet for både de danske boligejere samt industri, produktion, offentlige institutioner m.fl. Når vores kunder handler hos os, handler de med dygtige fagfolk, der er specialister inden for filtre. Vi vil være de førende inden for salg af filtre.

Vi går op i den gode oplevelse

Vores kunder er både B2B og B2C. B2B-salget går igennem Danfilter, og B2C-salget foregår på vores webshop Filtershuset.dk. Vi vægter højt, at vores kunder altid får en god service og oplevelse, når de handler hos os. Vi går langt for vores kunder – og det forventer vi også at du vil være med til. Hos os er der plads til alle, og her har du mulighed for at udvikle dig – hvad enten det er i vores Produktion, Kundeservice, Marketing eller inden for et andet spændende arbejdsområde.

Grøn profil

Vi er meget bevidste om de klimaforandringer, vi alle står overfor. Derfor bruger vi bæredygtig FSC-mærket papir til vores tryksager, og på vores tag har vi installeret solceller, så al virksomhedens strøm kommer fra grøn energi. Vores filtre er desuden produceret af fiber som er op til 80% genbrugsplast. Vi stræber efter at være de førende til at mindske klimaaftrykket i vores virksomhed og tænker meget over hvor vi kan forbedre vores CO2-aftryk på andre områder. Du kan læse mere om hvad vi gøre her.

Praktikant i en vækst virksomhed

Vi er altid på udkig efter dygtige og nysgerrige praktikanter, som har lyst til at lære og udvikle sig hos os. Der er mange spændende og forskellige opgaver, som vi altid tilpasser efter dit område og din interesse, så der vil altid være projekter, store som små at tage fat i. Er du i gang med en uddannelse inden for webudvikling, marketing eller noget helt tredje, så er det måske dig vi leder efter. Du kan læse mere om vores praktikområder på vores hjemmeside

Danfilter har hovedsæde i Farum, hvor vi både har vores lager, produktion og administration.