Bodenhoffs Bageri

Gem
Bodenhoffs Bageri Ufaglærte medhjælpere til bageri/looking for bakery assistants

Bodenhoffs Bageri, Frederiksberg

Vi har travlt og søger derfor dygtige og alsidige ufaglærte bagermedhjælpere til vores produktion på Frederiksberg. We would also be more than happy to receive applications from non-Danish speaking bakery personnel.

Vi søger en dygtig medarbejder, der er struktureret og forstår, at alle opgaver er lige vigtige. Vi arbejder i et rent miljø, hvor hygiejne har høj prioritet, og vi ikke går på kompromis med kvaliteten, uanset om det er et rundstykke eller en kagemand. Det er vigtigt, at du er teamplayer og tager ansvar for alle opgaver.

Du vil lære vores koncept at kende gennem praktisk træning. Din nysgerrighed og energi skal bidrage til Bodenhoffs fortsatte mål om at være blandt de bedste på markedet.

Gem
Bodenhoffs Bageri Souschef søges

Bodenhoffs Bageri, Frederiksberg

Vi har travlt og søger derfor en dygtig souschef til vores natproduktion i Bodenhoff på Frederiksberg.

Vores produktion på Frederiksberg producerer dagligt brød, wienerbrød og færdig dej til vores 10 butikker. Derudover har vi et udvalg af fastfood-produkter og andre spændende specialiteter. Vi går langt for at imødekomme vores kunders mange forskellige ønsker.

Vi søger en dygtig leder med bagerfaglig baggrund, der er struktureret og forstår, at alle opgaver er lige vigtige. Dit fokus vil være at støtte op omkring bagermesterens opgaver, og du skal kunne træde i hans sted på fridage og ferier. Vi arbejder i et rent miljø, hvor hygiejne har høj prioritet, og vi ikke går på kompromis med kvaliteten, uanset om det er et rundstykke eller en kagemand.

Gem
Bodenhoffs Bageri Butikschef

Bodenhoffs Bageri

Vi søger en dygtig butikschef.

Vi ser gerne at:

  • Du har erfaring som butikschef eller stor erfaring som souschef og er nu klar til at blive butikschef. Du kan også have ledererfaring fra café-/restaurationsbranchen.
  • Du kan sælge kaffe samt brød og kager og er ikke bange for selv at skulle bage noget af det.
  • Du er vild med at arbejde med kunder og service og sætter en ære i at sikre en god oplevelse for alle – hver gang.
  • Du kan og tør træffe beslutninger og stå ved dem.
  • Du er vant til at arbejde med salg og det at træne medarbejderne i at tænke salg.
  • Du har øje for, hvornår en butik er salgsklar, og det er dit mål at sikre dette altid.
Gem
Bodenhoffs Bageri Butiksassistenter fuldtid, deltid samt ungarbejdere – til alle vores butikker

Bodenhoffs Bageri

Vi har fuld fart på og søger derfor flere butiksassistenter til alle vores butikker i Storkøbenhavn. Vi søger både folk til fuldtids – og deltidsstillinger. Derudover søger vi også ungarbejdere under 18 år.

Vi sætter pris på vores medarbejdere, som hjælper os med at gøre Bodenhoffs Bageri til stedet, man gerne vil handle hos, da både brød, kager, kaffe og service er i højsæde og vi alle lægger energi og lyst i at have en god arbejdsplads. Her er ingen højere eller lavere end den anden, da alle arbejdsfunktioner er lige vigtige.

Vi kan lide at have det sjovt og godt sammen, også selvom vi har fart på, mens vi ekspederer og løser diverse opgaver i butikken.

Arbejdet kræver, at du har overblik og er struktureret. Du skal lære vores brød og kager at kende, så du kan fortælle og vejlede vores kunder om vores produkter.