Sealing System A/S

At arbejde hos Sealing System

Sealing System har i mange år været i konstant udvikling med hensyn til knowhow, salg og omsætning. Som teknologibaseret virksomhed beskæftiger vi mange teknikere, ingeniører og en række håndværksbetonede faggrupper, administrativt personale samt en teknisk salgsorganisation.

Hos os, er der plads til og brug for både de nye kreative ideer og de erfaringsbaserede praktiske løsninger. Struktureret og målrettet projektstyring er vigtig i vores organisation, og vi opnår gode resultater ved at give stor frihed under ansvar.

Vi har stor faglig fokus og samtidig “højt til loftet” med en uformel og humoristisk omgangstone. Begge dele er med til at gøre vores virksomhed til et godt sted at arbejde – og samtidig med til at gøre os til en bedre samarbejdspartner for vores kunder.

Vi går op i udviklingen af vores medarbejdere og vil derfor gerne klæde vores folk på med nye kompetencer og ’know how’. For os er det vigtigt, at medarbejderne trives og vi har derfor forskellige sociale arrangementer i løbet af året.