Micro Matic A/S

Gem
Micro Matic A/S Tekniker

Micro Matic A/S, Odense

Til vores TestLab beliggende i Odense søger vi en tekniker til snarest mulig tiltrædelse. Du har sandsynligvis en baggrund som industritekniker, mekaniker eller har tilegnet dig tilsvarende teknisk forståelse.

Efter grundig oplæring i både udstyr og produkter vil du selvstændigt skulle opbygge og udføre test på baggrund af testspecifikationer primært indenfor områderne tryk, flow, temperatur og kraft ved hjælp af moderne testudstyr.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • Konstruktion af testopstilling
  • Udførelse af test jf. testspecifikation
  • Udfærdige rapport af testresultat
Gem
Micro Matic A/S Lønansvarlig og adm. assistent til verdens førende leverandør af fadølsudstyr (barselsvikariat, 30-32 timer ugentligt)

Micro Matic A/S, Odense

Vi søger en barselsvikar til vores lønfunktion. Jobbet indeholder en bred vifte af opgaver og kontakt til organisationen i Danmark. Hovedopgaven er at afvikle månedsløn til funktionærer og funktionærlignende ansatte i Danmark, p.t. 92 personer, dette i tæt samarbejde med Visma.

Jobbet indebærer en del HR- og lønrelaterede opgaver som f.eks. besvarelse af lønspørgsmål fra organisationen, kontraktskrivning, koordinering og søgning af refusioner ved sygdom og kurser, lønafstemning til revision, indberetning til EASY, søge A1 samt administrative opgaver som f.eks. administration af forsikringer, mødeindkaldelser til SU, administration af medarbejdersommerhus, bestille kontorartikler, indberetning af statistikker, opsætning af rejseafregning etc.