Lessor Group

Save
Lessor Group
Tre supportkonsulenter til Danløn

Lessor Group, Allerød

Se video om Lessor Group som arbejdsplads

Brænder du for at skabe den bedste kundeoplevelse? Så har du nu muligheden for at blive en del af et team, hvor atmosfæren er rar og uformel, og fokus er rettet mod samarbejde og den gode tone.

Din primære opgave bliver at levere fantastisk kundeservice og rådgivning om brugen af Danløn - både over telefonen og via vores skriftlige supportforum.

Du får en attraktiv løn- og pensionspakke, mulighed for at gøre brug af vores fitnessrum såvel som en god kantineordning og aktiv personaleforening.

Lessor Group
Check the job satisfaction:
Published:
Save
Lessor Group
System Engineer

Lessor Group, Allerød

Lessor Group søger en System Engineer, som sætter en ære i at sikre høj driftsstabilitet og at afvikle services så effektivt og hurtigt som muligt.

FIRMANAVN

Vi er i gang med at restrukturere vores Operation og mangler en erfaren ressource, som har fokus på Client Management og Office 365. Vi er ved at skifte fra en ren Windows til en ”blandet” infrastruktur med Windows/MacOS og Ubuntu. Så kan du lidt af hvert, så er det en fordel.

Samtidig får du også ansvaret for vores Office 365-platform, så der er rig mulighed for at udvikle både virksomheden og dig selv.

Lessor Group
Check the job satisfaction:
Published:
Save
Lessor Group
Digital Content Specialist

Lessor Group, Allerød og København Ø

Brænder du for at skrive, optimere og aktivere fængende tekster inden for emner som løn, HR og forretningsadministration til digitale kanaler som websites, e-mails og sociale medier? Så har vi brug for dig i Marketing til vores vækstrejse i Lessor og Emply.

Se video om Lessor Group som arbejdsplads

Lessor Group er markedsledende inden for softwareløsninger til løn, HR og tidsregistrering. Til vores voksende marketingafdeling søger vi en dygtig Content Specialist, som kan bidrage med at udvikle og styrke både Lessor- og Emply-brandet gennem stærke tekster.

Ansvarsområde

  • Tilrettelægge og producere content til websites, nyhedsbreve og sociale medier
  • Drive og udvikle content plan og redaktionsmøder i samarbejde med Senior Digital Marketing Managers
  • Bidrage til idéudvikling og planlægning af indhold, herunder research og interview
Lessor Group
Check the job satisfaction:
Published: