Lessor Group

Gem
Emply
Student Assistant to manage and develop our Product Help Center & Community

Emply, Copenhagen

Are you a strong communicator, with an interest in online community building and developing materials for an online help center? Then we are looking for you.

You’ll be working closely with another student assistant and your first assignment will be co-creating a new or adjusted concept for the community and help center in collaboration with stakeholders from both product management and customer relations.

FIRMANAVN

Your tasks and responsibilities

  • Your main tasks and responsibilities will be:
  • creating a welcoming and collaborative community environment amongst our users and customers
  • Engaging with our online community and responding to comments and enquiries
Emply
Gem
Lessor Group
Lessor søger en ny regnskabsmedarbejder

Lessor Group, Allerød

Lessor Group vokser, og derfor leder vi efter en erfaren og ambitiøs regnskabsmedarbejder, som får en fantastisk mulighed for at præge den spændende udvikling, som sker i vores finansafdeling.

FIRMANAVN

Som regnskabsmedarbejder i Lessor Group får du en spændende stilling i et softwarehus i vækst med gode værdier og sund økonomi. Du arbejder i lækre lokaler i Allerød, hvor der er eget fitnessrum, kantine og en alsidig personaleforening.

Dine primære opgaver bliver bl.a. at:

  • varetage debitor- og kreditorbogholderiet, herunder betalinger
  • bogføre og afstemme finansposter
  • afstemme bankkonti, anlægsaktiver og andre aktiver og passiver
Lessor Group
Gem
Lessor Group
Erfaren og udadvendt integrationskonsulent til LessorLøn

Lessor Group, Allerød

Har du erfaring med at drive processer og projekter, og elsker du at indgå i tæt dialog med kunder? Vil du være en del af et softwarehus i vækst med en uformel og venlig atmosfære, hvor vi har fokus på samarbejde og den gode tone? Vi søger lige nu en dygtig integrationskonsulent til vores voksende team, der kan hjælpe vores kunder med at implementere vores efterspurgte lønsystem LessorLøn. Søg job hos os!

FIRMANAVN

Din primære opgave vil være implementering af integrationsløsninger mellem kundens systemlandskab og LessorLøn. Opgaven indebærer analyse, systemarkitektur, systemopsætning, test, rådgivning og support. Derudover vil du være i dialog med kundens it-medarbejdere, Business Intelligence eksperter, integrationsteknikere og applikationsudviklere.

Lessor Group
Gem
Emply
Mobile Product Task Force Consultant for SaaS HR solution

Emply, Copenhagen

This position is so new and exciting that we had to invent a whole new title and job profile for it! Do you think you might be interested?

Se video om Lessor Group som arbejdsplads

We have built a market-leading innovative and intuitive HR platform that facilitates the tasks around recruitment, onboarding and HR management and saves the HR employee from unnecessary routines.

We believe that our platform is a great fit for HR challenges across borders, but we also know that there can be specific demands/requirements in different countries. We conduct market and user research and based on those results your job will be to further analyse, assess and describe what possible features, adjustments, integrations to other systems, etc. are “need and/or nice to have” for a successful entry and further expansion on the given market.

Emply
Gem
Lessor Group
Erfaren Scrum Master til to produktudviklingsteams

Lessor Group, Allerød

Til to af vores softwareudviklingsteams har vi brug for en erfaren Scrum Master til at få det bedste frem i både de enkelte teams og de enkelte teammedlemmer. Til at hjælpe os med processerne leder vi efter dig, der kan bidrage aktivt til dette vigtige arbejde i det daglige.

Se video om Lessor Group som arbejdsplads

Som Scrum Master vil du gå forrest i forhold til at støtte de to teams med at koordinere på tværs, samarbejde med Product Owners om Business Agility og i det hele taget sikre, at de to teams får de bedste betingelser for succes.

Du kommer til at fungere som Scrum Master for to etablerede teams, der arbejder med vores lønsystem Danløn og vores HR-system Danløn HR.

Sammen med vores andre Scrum Mastere bliver du en væsentlig faktor i forhold til at finde den mest effektive vej fra opgavesæt til færdig løsning – blandt andet ved inddragelse af relevante ressourcepersoner uden for det etablerede udviklingsteam.

Lessor Group
Gem
Lessor Group
Digital Content Specialist

Lessor Group, Allerød og København Ø

Brænder du for at skrive, optimere og aktivere fængende tekster inden for emner som løn, HR og forretningsadministration til digitale kanaler som websites, e-mails og sociale medier? Så har vi brug for dig i Marketing til vores vækstrejse i Lessor og Emply.

Se video om Lessor Group som arbejdsplads

Lessor Group er markedsledende inden for softwareløsninger til løn, HR og tidsregistrering. Til vores voksende marketingafdeling søger vi en dygtig Content Specialist, som kan bidrage med at udvikle og styrke både Lessor- og Emply-brandet gennem stærke tekster.

Ansvarsområde

  • Tilrettelægge og producere content til websites, nyhedsbreve og sociale medier
  • Drive og udvikle content plan og redaktionsmøder i samarbejde med Senior Digital Marketing Managers
  • Bidrage til idéudvikling og planlægning af indhold, herunder research og interview
Lessor Group