Lessor Group

Find dit næste job hos Lessor Group
Hos Lessor Group får du masser af faglige udfordringer og skønne kolleger i et internationalt miljø, hvor vi går op i din trivsel.

Vi har mange muligheder for at fokusere på det, vi godt kan lide at arbejde med, og til at udfordre os selv.
Morgan Hudson, System Consultant

Lessor Group er en brancheførende virksomhed, der udvikler fleksible løsninger til løn, HR, tidsregistrering og vagtplanlægning til små og store virksomheder i flere lande. Du kender os måske ikke endnu – men det håber vi, at du kommer til!

Er du programmør, konsulent eller noget helt tredje?
I Lessor Group har vi udfordringer for enhver smag. Du kan blive en del af vores agile it-afdeling Digital Business Solutions, hvor blandt andet vores udviklere, UX’ere, testere, datamigreringseksperter arbejder med alt fra C#, Java og JavaScript til GitLab, Docker, Kubernetes og SQL.

Du kan også blive en del af vores konsulent-, support- og implementeringsteam, der hjælper med at implementere vores løsninger hos kunderne. Det kan også være at du har lyst til at blive en del af vores finansafdeling, vores HR-afdeling, vores salgsafdeling eller vores marketingsafdeling.

Hos Lessor efterlever vi vores værdier - både i måden, vi arbejder på, og i måden, vi agerer på. Værdierne er en helt naturlig del af dem, vi er.
Lene Levring Schytter, Product Owner

Gode karrieremuligheder
Hos os er der ingen, der skal låses fast af den jobbeskrivelse, som står i deres kontrakt - der er nemlig mange karriereveje at gå nedad. Hvis du brænder for det og viser en lyst, så har du muligheden for at prøve dine kompetencer af inden for nye og spændende områder. Om du har lyst til at blive leder eller blot udforske nye arbejdsområder, så understøtter vi dig naturligvis med videreuddannelse, når det er relevant for din stilling.

6 stærke værdier
Integritet, partnerskab, ansvarlighed, respekt, innovation, service er værdier, der er dybt forankrede i vores måde at arbejde og omgås hinanden på. Der er handling bag ordene – vi arbejder med dem i hverdagen.

Læs mere om vores værdier

HR-platformen Emply er en del af Lessor Group og den europæiske vækstrejse vi er på
Med integreringen af Emply i Lessor Group i 2021 favner Lessor Groups løsninger nu et helt ansættelsesforløb. Det vil sige, at vi kan hjælpe virksomheder med alt inden for både løn, tidsregistrering og HR. Det er naturligvis noget, der gør virksomheden endnu stærkere, og en tilføjelse, som åbner op for endnu flere spændende muligheder.

Besøg Emply.com

Lessor Group har fokus på værdier og godt arbejdsmiljø, hvilket helt sikkert kan mærkes i hverdagen.
Christina Tauby, Customer Experience Specialist

Vi har det godt sammen
Når vi ikke arbejder, tager vi os en snak hen over en lækker frokost i vores kantine eller en god kop kaffe. Er du en af dem med masser af energi, kan du med fordel bruge vores gratis fitnessrum. Derudover arrangerer vores engagerede personaleforening årligt de populære sommer- og julefester, samt fredagsbarer med jævne mellemrum.

Vil du vide mere?
Så læs mere på vores hjemmeside eller se vores ledige job.

Vi glæder os til at høre fra dig.