Lessor Group

Hos Lessor Group får du masser af faglige udfordringer og skønne kolleger i et internationalt miljø, hvor vi går op i din trivsel.

Find dit næste job hos Lessor Group

Du kender måske ikke Lessor Group endnu – men bare rolig, det kommer du til. Lessor Group Group er en softwarevirksomhed, der udvikler fleksible løsninger til løn, HR, tidsregistrering og vagtplanlægning til små og store virksomheder i Skandinavien og Tyskland.


Vi har mange muligheder for at fokusere på det, vi godt kan lide at arbejde med, og til at udfordre os selv.

Morgan Hudson,

System Consultant


Jeg sagde ja til at arbejde for Lessor, fordi det er en virksomhed i vækst, som lige er begyndt på en utrolig spændende rejse på det europæiske marked.

Rasmus M. Jakobsen,

UI/UX Specialist, Technology

Vi har kontorer i Allerød, Vejle og flere steder i Tyskland

Mere end 70.000 virksomheder bruger vores systemer

Lessor Group har næsten 200 medarbejdere

Er du programmør, konsulent eller noget helt tredje?

I Lessor Group har vi udfordringer for enhver smag. Du kan blive en del af vores agile it-afdeling Technology, hvor vores udviklere, UX’ere, testere, datamigreringseksperter med flere arbejder med alt fra C# og JavaScript til Github, Docker, Jenkins og SQL.

Du kan også blive en del af vores konsulent- og implementeringsteam, der hjælper med at implementere vores løsninger hos kunderne. Og sidst, men ikke mindst, kan du indgå i Finans, HR, Salg eller Marketing.

Gode karrieremuligheder

Hos os er der ingen, der er låst af deres jobbeskrivelser – og der er mange karriereveje, du kan gå. Viser du engagement, kan du prøve dig selv af inden for andre områder, for eksempel hvis du vil specialisere dig eller måske gå ledelsesvejen. Vi understøtter naturligvis med videreuddannelse, hvis det er relevant for din stilling.

Kom godt fra start

Når du starter i job hos os, deltager du i et on-boarding-forløb, hvor du vil møde dine nye kolleger.

Du får også tilknyttet en mentor, som hjælper dig godt i gang med dine arbejdsopgaver.

6stærke værdier

Integritet, partnerskab, ansvarlighed, respekt, innovation og service er værdier, der præger vores handlinger og den måde, vi arbejder på. Vi bringer dem op på månedsmøder og promoverer dem i de enkelte teams. Og det er ikke bare noget, vi siger – der er rent faktisk handling bag.

Lessor Group ekspanderer yderligere i Europa med opkøb af danske Emply

Med opkøbet og integreringen af Emply, favner Lessor Group nu alt inden for både løn, tidsregistrering og HR, hvilket gør, at vi står endnu stærkere i den internationale vækstrejse, vi står over for. Det er et samarbejde fuld af spændende muligheder.

Vi har det godt sammen

Når vi ikke arbejder, spiser vi frokost sammen i vores lækre kantine eller drikker en god kop kaffe. Og er du én af dem med masser af energi, er der også mulighed for at bruge vores fitnessrum. Derudover arrangerer vores personaleforening årlige sommer- og julefester samt fredagsbarer med jævne mellemrum.

Vil du vide mere?

Så læs mere på vores hjemmeside eller se vores ledige job.

Vi glæder os til at høre fra dig.