Royal Unibrew A/S

Royal Unibrew – drikkevarer til hele verden

Et internationalt bryggeri

Hos Royal Unibrew producerer, markedsfører, sælger og distribuerer vi kvalitetsdrikkevarer. Hos os bliver du en del af Nordens 2. største bryggeri, og i Danmark tæller vores brands bl.a. Faxe Kondi, Pepsi, Ceres, Faxe, Albani, Heineken, Egekilde, Cult og Nohrlund.

Og du er ikke kun med til at sikre, at danskerne får lækre drikkevarer. Vi har nemlig også en række internationale brands som fx Ceres Strong Ale, som er førende i super premium-segmentet i Italien. I både Letland og Litauen er vi en af de 2 førende drikkevarevirksomheder, og internationalt er vi blandt markedslederne i premium-segmentet med Vitamalt.

Internationale og lokale karrieremuligheder

Du kan få base på et af vores kontorer i Faxe, Odense og Aarhus, og vores kompetencer er delt over hele Danmark og Europa, så du har altid en kollega, der kan hjælpe dig – enten ved siden af dig eller et opkald væk. Vi er trods alt over 2.400 kolleger på verdensplan.

Uanset hvor du befinder dig, er du med til at sikre, at mennesker i hele verden kan nyde vores drikkevarer.

Hellere stor og hurtig end lille og langsom

Hos os kommer du til at løbe med dine idéer. Vi er ikke større, end vi kan gå fra idé til løsning hurtigt. Der er ikke mange ledelseslag eller tunge processer hos os. Det gør, at du kan fokusere på at udvikle løsninger i stedet for at snakke om dem.

Så vil du være med til at give verden de bedste drikkevarer?

Se vores ledige stillinger HER.

H&M mand kvinde