Strøm Hansen A/S

Velkommen til!

Hos Strøm Hansen værdsætter vi faglige kvalifikationer, ansvarlighed og godt samarbejde højt. Vi søger kollegaer, der kan trives i en udfordrende og inddragende virksomhed, hvor du selv er med til at forme dit job. Vi styrker dig til opgaverne og giver dig mulighed for at udvikle dig gennem teoretisk og praktisk erfaring.

Vores primære forretningsområder omfatter El-service, Entreprise, Airport, Sikring, Automation, Tavle og Industriel IT fordelt på vores fire lokationer i Nørresundby, Aarhus, Vejle og Glostrup. Hos Strøm Hansen bringer hver medarbejder sin egen unikke viden og færdigheder til bordet, hvilket skaber et stærkt, fagligt funderet hold, som altid er klar til at levere agile løsninger til vores kunder.

To medarbejder fra Strøm Hansen

Vores kultur

Hos Strøm Hansen bygger vores kultur på tre bærende principper: ekspertise, erfaring og entusiasme. Det er disse værdier, der gør os til den virksomhed, vi er i dag:

Ekspertise: Vores medarbejdere er teoretisk veluddannede, og vi elsker at udforske og nytænke for at forbedre vores viden og skabe bæredygtige løsninger. Vores mål er altid at levere den bedste løsning til den bedste pris - en løsning, der ikke kun er økonomisk rentabel for vores kunder, men også tager hensyn til miljømæssig bæredygtighed og socialt ansvar.

Erfaring: Vi bærer stolte håndværkstraditioner i blodet og bruger dem til at skabe tryghed i alt, hvad vi gør. Vores stærke markedsforståelse hjælper os med at gribe de rigtige muligheder, når de opstår, og vores høje grad af troværdighed har ført til langvarige relationer med både kunder og medarbejdere.

Entusiasme: Hos Strøm Hansen er vi drevet af entusiasme. Vi er konstant motiverede til at udvikle vores kompetencer og udfordre vores opgaver. Mangfoldighed er en vigtig del af vores arbejdsplads, og vi finder inspiration i forskelligheden blandt vores medarbejdere. Vi værdsætter et stærkt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden og deler glæden over vores kollegaers succeshistorier.

Kom med på holdet!

At arbejde hos Strøm Hansen betyder at være en del af et dedikeret og fagligt stærkt team – på tværs af afdelinger. Vi tror på, at høj trivsel og arbejdsglæde skaber ”kloge hænder” i unikke kombinationer. Vi er en organisation med flad struktur, der sikrer korte beslutningsveje, da hver afdeling har sin egen leder.

Vi ønsker, at vores medarbejdere trives i en atmosfære, der værdsætter ordentlighed, nysgerrighed og viljen til at lære. Hos os kan du forvente en støttende arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi fejrer forskelligheder og opmuntrer til personlig og faglig udvikling.