Ringkjøbing Landbobank – Nordjyske Bank

Ringkjøbing Landbobank – kompetent, handlekraftig og ordentlig

Bliv en del af en af de førende pengeinstitutter i Danmark, der stadig har benene solidt plantet i den jyske muld. Læs videre og se mere om dine muligheder for at give ordentlig og personlig rådgivning, imens du udvikler dig både fagligt og personligt.

Ringkjøbing Landbobank og Nordjyske Bank

Ringkjøbing Landbobank og Nordjyske Bank er Danmarks næststørste pengeinstitut målt på markedsværdi. Vi har 22 filialer og mere end 600 af branchens dygtigste medarbejdere, og sammen giver vi hver dag vores mange kunder tryghed og ro i sjælen. Her behandler vi kunderne ordentligt – uanset om de er privat- eller erhvervskunder.

”Vi har en utrolig transparent direktion, som er gode til at holde os opdateret. Uanset hvilken rolle du har her hos os, så bliver du inkluderet og har fingeren på pulsen,”

fortæller HR-chef Berit Nørskou Pedersen.
”Jeg startede som trainee, og sidenhen har jeg har fået nogle muligheder og opgaver, jeg ikke ville have fået nogle andre steder.”

Alex Majgaard, Erhvervskundechef

Få udviklet
dit potentiale hos os

Vi lægger mange ressourcer i vores medarbejdere, og hos os stopper du aldrig med at udvikle dig. Derfor tilbyder vi løbende små skræddersyede undervisnings- og udviklingsforløb, der passer til dine kompetencer. Og ønsker du hen ad vejen at prøve en ny rolle og få nye udfordringer, så er vi imødekommende over for dine ønsker.

Leder du efter
Danmarks bedste elevplads?

Vi har mange års erfaring i at udvikle og forme fremtidens finansprofiler. På vores elevprogrammer sørger vi for, at du udvikler dit fulde potentiale – uanset om du er finanselev, -økonomtrainee eller -bachelortrainee. Og vi tør godt love, at du får de bedste muligheder for at omsætte teori til praksis og masser af kundeerfaring.

Vores hjerte ligger i rådgivningen

Selvom vi er en organisation med fuld fart på udviklingen og masser af vind i sejlene, så er vi altid helt nede på jorden. Vi vægter den personlige rådgivning meget højt, og uanset hvilken rolle du har her hos os, så møder du dine kunder i øjenhøjde, hver gang.

En af vores styrker ligger også i vores effektive sagsbehandling. Vi arbejder målrettet på at træffe beslutninger, være handlekraftige og give vores kunder klar besked. Derfor benytter vi os heller ikke af telefonsvarere, og der vil altid være en glad medarbejder, der tager telefonen, når kunderne ringer til os.

En social flok af hjælpsomme kolleger

Vi har også en social kultur, hvor samarbejde på tværs af afdelinger og filialer er en naturlig del af hverdagen. Vi er også gode til at have det sjovt sammen, og vi afholder masser af aktiviteter gennem året – fra julefrokost til weekendudflugter.

Interesseret?

Læs mere om og bliv klogere på din måske kommende arbejdsplads på vores karrieresite.

Ringkjøbing Landbobank

Torvet 1

6950 Ringkøbing

landbobanken.dk

Nordjyske Bank

Torvet 4

9800 Nørresundby

nordjyskebank.dk