Grønlands Selvstyre

Du kan gøre en forskel

Hos Grønlands Selvstyre, Naalakkersuisut, er du med til at gøre en forskel for det grønlandske samfund. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en stor politisk organisation, hvor fællesskab og udvikling er i fokus.

Du vil hurtigt få et stort ansvar, udviklende arbejdsopgaver og bidrage til at indfri Naalakkersuisuts vision om at skabe sammenhængende løsninger for hele Grønland. Vi navigerer konstant i et krydsfelt mellem politikere, borgere, medier og organisationer, hvilket skaber spændende og varierende opgaver. Til at løfte disse opgaver er vi en bred vifte af kollegaer med mange forskellige baggrunde og perspektiver. Dette bidrager til en alsidig kollegaskare, hvor vi lærer af hinanden og udvikler os sammen. Vi er en arbejdsplads i udvikling. Derfor har vi altid brug for kvalificerede, selvstændige og ansvarsbevidste kollegaer, der brænder for at gøre en positiv forskel for Grønland.

Mulighedernes land med en fantastisk kulturarv

Grønland er isbjerge, hvaler, hav, nordlys og storslåede udsigter. Men det er også meget mere end det. Grønland spænder fra det moderne pulserende byliv i Nuuk til det nære miljø i de mindre byer og bygder - alt sammen i en fin sammensmeltning med kulturen og naturen. Et job i Grønlands Selvstyre giver mulighed for at leve i en kultur, hvor mennesker er tæt på hinanden. Byerne er små og omgivet af en enestående natur og et rigt dyreliv, der byder på mange oplevelser. I de grønlandske byer lever et rigt foreningsliv med fritidstilbud som alpinskiløb, langrend, sejlads, fiskeri, jagt, vandreture, badminton, fodbold og meget andet.

Er du vores nye kollega?

Vi er en stor organisation med mange udfordringer indenfor forskellige områder. Du vil derfor opleve at blive udfordret personligt og arbejdsmæssigt. Det er vigtigt for Grønlands Selvstyre, at vores medarbejdere føler et ansvar overfor de opgaver, de bliver præsenteret for, og det er betydningsfuldt for os, at medarbejderne trives i jobbet og på arbejdspladsen. Vi værdsætter, at du har en naturlig tilgang til at lære nyt og samtidig er i stand til at give viden fra dig.

Vi vægter faglige kvalifikationer, ansvarlighed og godt kollegaskab højt hos medarbejderne. Det er centralt, at du formår at strukturere hverdagen og bevare overblikket. Som man kan udtrykke det på grønlandsk: Ataatsikkut arlalipparujussuarnik assigiinngitsunik suliaqarsinnaalluta!

Til den rigtige kandidat kan vi tilbyde at blive en del af en spændende, inddragende og udfordrende organisation, hvor du i høj grad selv er med til at forme jobbet.

Besøg www.naalakkersuisut.gl/job hvor du løbende kan følge med i jobmulighederne ved Grønlands Selvstyre og tilmelde dig vores jobagent.