AGRAMKOW Fluid Systems A/S

Gem
JKS
Mekanikingeniør

JKS søger for AGRAMKOW A/S i Sønderborg

Er du skarp på mekanisk konstruktion inden for automation? Motiveres du af at arbejde projektorienteret med mekanisk produktudvikling, dimensionering af maskinelementer samt D-FMEA? Og har du lyst til at arbejde i en verdensledende virksomhed med en familiær medarbejderkultur, som værner om sine medarbejdere og som ligger godt placeret i en aktiv erhvervs- og kulturby i Sønderjylland?

Du får reference til Director of Technology, men vil i det daglige indgå i tværfaglige projektteams, hvor du i tæt samarbejde med projektlederen og de øvrige projektteammedlemmer, skal stå for den mekaniske del af vores udviklings- og kundeprojekter. Det indebærer bl.a. udvikling og test af prototyper samt vedligehold af den nuværende produktplatform.

Dine øvrige ansvarsområder bliver desuden:

  • Dimensionering, dokumentation og mekanisk analyse af nye konstruktioner
  • Dokumentation og udarbejdelse af konstruktioner samt 3D design i SolidWorks
JKS
Gem
JKS
Robot- og automationsingeniør

JKS søger for AGRAMKOW i Sønderborg

Har du øje for udvikling og design af robot- og automationssystemer? Kan du lide at arbejde i projektteams, hvor du står sammen med dine tætte kollegaer om at udvikle produkter på et højt fagligt niveau? Og har du lyst til at arbejde i en verdensledende virksomhed med en familiær medarbejderkultur, som værner om sine medarbejdere og som ligger godt placeret i en aktiv erhvervs- og kulturby i Sønderjylland?

Du får reference til Director of Technology, men vil i det daglige indgå i tværfaglige projektteams, hvor du i tæt samarbejde med projektlederen og de øvrige projektteammedlemmer, skal stå for robot- og automationsdelen af vores udviklings- og kundeprojekter.

Dine øvrige ansvarsområder bliver desuden at:

  • Deltage i udvælgelse af nye teknologier, herunder robotter, vision- og positioneringssystemer samt softwareplatforme
  • Teste og integrere nye og eksisterende løsninger i AGRAMKOWs produktplatform
JKS
Gem
JKS
Embedded Software Developer for AGRAMKOW A/S in Sønderborg

JKS recruiting on behalf of AGRAMKOW in Sønderborg

Do you want new challenges in the development and design of embedded software solutions? Are you a skilled engineer with a flair for innovation software solutions and architecture? And are you ready for a fantastic opportunity in a world-leading company that cares for its employees with a beautiful location in an active business- and cultural city in the Southern Denmark? Whether you are experienced or recently educated and wish to start a carrier at AGRAMKOW A/S, we hope to hear from you!

You will refer to the Director of Digitalization, but in your daily work, you will be part of interdisciplinary project teams, where you will be responsible for our embedded software solutions in close cooperation with project managers and other project members.

JKS
Gem
JKS
Erfaren shippingkoordinator til globale forsendelser

JKS søger for AGRAMKOW i Sønderborg

Trives du i en uformel og international virksomhed, hvor du har mulighed for at præge dit job? Kan du have mange bolde i luften uden at miste overblikket? Er du samtidig detaljeorienteret og har en stærk forretningsforståelse?

Vi søger en erfaren og kompetent shippingkoordinator eller speditør til vores logistik- og forsendelsesafdeling til at varetage alle processer omkring leveringen af AGRAMKOWs løsninger til kunder i hele verden. Du får en bred berøringsflade i hele virksomheden, gode samarbejdspartnere og ikke mindst engagerede og kompetente kollegaer.

Med reference til virksomhedens Manager of Purchase & Shipping, skal du sikre, at alle forsendelser planlægges og koordineres med de samarbejdspartnere, der benyttes inden for sø-, luft-, og vejtransporter.

JKS
Gem
Computer Science - Student Worker
Are you studying Computer Science and are you looking for an internship and a case for your thesis?
AGRAMKOW Fluid Systems A/S, Sønderborg
Computerworld it-jobbank
Indrykket: