Snedkermester Arne Pedersen A/S

Hvem er vi

Arne Pedersen startede i 1978 sin egen snedkervirksomhed hjemme i garagen. Virksomheden voksede som årene gik, og ikke mindst drift og vedligeholdelse af ejendomme fik Arne stor succes med. Vi har nu i alt 250 medarbejdere fordelt på drift og entreprise. Vi kører entreprisesager fra kr. 0-50 mill.

Søger du en læreplads som maler, murer, tømrer/snedker eller skole / erhvervsskole praktikplads – så tryk her

To mænd der giver hindanden hånden

I dag er vi meget mere end en tømrer-/snedkervirksomhed

Arne Pedersen har aldrig været bange for at udvikle forretningen, så virksomheden voksede sig større og større år for år. I dag er virksomheden meget mere end en tømrer-/snedkervirksomhed. Den er blevet udvidet med en murerafdeling, gulvafdeling, køkkenafdeling, glasafdeling, entrepriseafdeling, legepladsafdeling, og meget mere.

I dag har Arne Pedersen overdraget ansvaret for den daglige drift til sine to sønner Kim og Brian, som viderefører virksomheden efter de gode gamle værdier: ”Mød til tiden, og gå ikke på kompromis med kvaliteten i arbejdet”. Det er disse værdier, som har dannet grundlaget for en sund virksomhed.

Unikke vilkår

Hos AP kan du blive en del af vores bæredygtighedsgruppe, eller måske er vores festudvalg interessant. Vores medarbejdere står også for vores Instagramkonto – mulighederne er mangfoldige.