Fujitsu A/S

Gem
Fujitsu A/S
Analytisk studentermedhjælper til Salg

Fujitsu A/S, Ballerup

Vi leder efter en talentfuld og analytisk studentermedhjælper, der ønsker at udvikle sine evner inden for strategisk kunde- og markedsanalyse samt B2B-/B2G-salg i en af verdens største IT Service-virksomheder.

Du kan se frem til praktisk erfaring med opgaver som:

  • lave markedsundersøgelser
  • bidrage til kundeanalyser, informationer og salgsrapporter
  • forberedelse af data og præsentationer
Fujitsu A/S
Gem
Fujitsu A/S
IT Supporter Service Desk i Grønland

Fujitsu A/S, Nuuk

Brænder du for at arbejde med IT Support og at levere en høj service? Har du et smittende humør og vil du gøre en forskel i kundernes hverdag? Vi er en af verdens største IT Service virksomheder, og vi leder efter en IT Supporter til vores Service Desk, der vil med på rejsen.

Fujitsu A/S

Som IT Supporter er en af dine primære arbejdsopgaver at yde teknisk support til vores kunder via vores Service Desk. Du vil være tæt på beslutningsprocessen, og da beslutningsvejene er korte, forventer vi, at du har lyst til at tage ansvar og bidrage positivt. Du kan se frem til opgaver, hvor du:

  • Håndterer brugeradministration, foretager effektiv fejlscreening og finder den rette løsning for kunden
  • Varetager on-site opgaver ude hos kunden
  • Udfører software og hardware installationer
Fujitsu A/S
Gem
Fujitsu A/S
IT ERP-supporter til vores Service Desk

Fujitsu A/S, Ballerup eller Aarhus

Brænder du for at arbejde med IT-support og at levere en høj service? Har du et smittende humør og erfaring i økonomisystemer? Vi er en af verdens største IT-servicevirksomheder, og vi leder efter tre IT Supportere til vores ERP Service Desk, der vil med på rejsen.

Fujitsu A/S

Som IT-supporter er en af dine primære arbejdsopgaver at yde support til vores kunder inden for ERP-området. Vi får hvert år hundredvis af hændelser, og du vil i rollen være tæt på beslutningsprocessen. Derudover kan du se frem til opgaver som at:

  • håndtere administration og support af økonomisystemer
  • foretage effektiv fejlscreening og finde den rette løsning for kunden
  • være det centrale kontaktpunkt for vores kunder, både offentlige og private
Fujitsu A/S
Gem
Fujitsu A/S
Service Delivery Associate

Fujitsu A/S, Ballerup eller Aarhus

Kan du optimere processer, der skaber værdi? Er du nysgerrig og proaktiv? Og vil du være med til at ændre den måde, som verden fungerer på? Vi er en af verdens største IT Service-virksomheder, og vi leder efter en Service Delivery Associate, der vil være med til at ændre verden til det bedre som en del af Fujitsu Danmark.

Fujitsu A/S

Som Service Delivery Associate skal du udvikle og optimere interne processer i teamet til mere effektiv kundehåndtering. Din rolle vil være backup til Service Delivery Managers med mulighed for selv at varetage mindre kunder.

Du bliver en del af et ambitiøst team, der tager ansvar for kundeoplevelsen og løber for hinanden. Så hvis du ønsker at samarbejde og opnå succes sammen med mennesker, der ønsker at skabe en bedre fremtid, vil vi gerne høre fra dig. Fujitsu Danmark består af ca. 230 medarbejdere, og denne rolle er i Ballerup eller Aarhus.

Fujitsu A/S
Gem
Fujitsu A/S
Technical Consultant - Implementation Engineer

Fujitsu A/S, Hasselager

Since being founded in Japan in 1935, we have used technology and worked with our customers and wider ecosystem partners to help solve social issues.

If you want to embark on this journey together with us, we now have a unique opportunity for you, since we are looking for a Technical Consultant who is not afraid of taking ownership and have a passion for implementing and handling technical operation issues, roll outs (installation/upgrades) of our Microsoft Dynamics 365 Finance ERP-system – Prisme 365.

Fujitsu A/S