Fujitsu A/S

Gem
Fujitsu A/S
IT Konsulent til eDoc

Fujitsu A/S, Ballerup

Er du konsulenten, der får tingene til at ske? Kan du tænke ud af boksen, tage initiativ og samarbejde med kunder som kolleger? Og vil du være med til at ændre den måde, som verden fungerer på? Vi er en af verdens største IT Service virksomheder, og vi leder efter IT Konsulenter til eDoc, der vil være med til at ændre verden til det bedre som en del af Fujitsu Danmark.

Vi leder efter eDoc forretningskonsulenter der er det værdiskabende bindeled mellem kunden og forretningen. Vi har stor succes med vores ESDH-produkt eDoc, og som Konsulent er du med til at videreudvikle på succesen. Din rolle har ansvaret for at servicere og sparre med vores kunder. Derudover kan du se frem til opgaver som:

Fujitsu A/S
 • SPOC for udvalgte kunder
 • Faglig sparring kolleger og deltagelse i udviklingsprojekter
 • Implementering af nye kunder, herunder afholdelse af workshops og undervisning
Fujitsu A/S
Gem
Fujitsu A/S
ERP Konsulenter til debitor- og kreditorområdet

Fujitsu A/S, Ballerup eller Aarhus

Brænder du for at levere gode løsninger og rådgivning til kunder omkring deres ERP-system? Er du videbegærlig og har lyst til at arbejde med produktudvikling og kunderådgivning? Og vil du være med til at ændre den måde, som verden fungerer på?

Vi er i ERP-teamet sammen om at udvikle, undervise og implementere vores ERP-løsning hos vores kunder. I rollen som ERP Konsulent vil du være med til at præge fremtidens ERP-løsning, og du vil være med til at sikre, at vi hele tiden udvikler os og bliver bedre. Fujitsu A/SStillingen indeholder en bred pallette af opgaver og sammen med teamet, Product owner og kunden er du med til at prioritere, hvad der er fokus på. Det vil være opgaver som:

 • Implementering af ERP-løsninger hos kunder
 • Udvikling, design og test af nye moduler og features eller ændringer til løsninger sammen med teamet
 • Undervisning af kundens medarbejdere i løsninger
Fujitsu A/S
Gem
Fujitsu A/S
ERP Konsulenter med fokus på Grønland

Fujitsu A/S, Ballerup, Aarhus eller Nuuk

Brænder du for at levere god rådgivning inden for ERP-løsninger? Er du videbegærlig og har lyst til at arbejde med grønlandske kunder? Og vil du være med til at ændre den måde, som verden fungerer på? Vi er en af verdens største IT Service-virksomheder, og vi leder efter 2-3 ERP Konsulenter, der vil med på rejsen.

I rollen som ERP Konsulent leverer du ERP- og fagmoduler til Grønlands Selvstyre og kommuner. Vi er i ERP-teamet sammen om at udvikle, undervise og implementere ERP-løsninger hos vores kunder. Stillingen indeholder en bred pallet af opgaver, og sammen med teamet, Product Owner og kunden er du med til at prioritere, hvad der er fokus på. Det vil være opgaver som:

Fujitsu A/S
 • Udvikling, design og test af nye moduler og features eller ændringer til løsninger sammen med teamet
 • Undervisning af kundens medarbejdere i løsninger
 • Sparring, rådgivning og samarbejde med kunder på alle niveauer
Fujitsu A/S
Gem
Fujitsu A/S
Teknisk projektleder

Fujitsu A/S, Hasselager

Brænder du for projektledelse af IT-implementeringer? Har du et smittende humør og et proaktivt sind? Og vil du være med til at ændre den måde, som verden fungerer på? Vi er en af verdens største IT Service virksomheder, og vi leder efter en Teknisk Projektleder i vores eDoc-team, der vil med på rejsen.

Fujitsu A/S

I eDoc leverer vi IT-services og ydelser til nogle af de største kommuner i Danmark, og eDoc-området har gennem en årrække været i en positiv udvikling. Som teknisk projektleder er du ansvarlig for den tekniske implementering af kunders IT-miljøer, store såvel som små projekter. Din hverdag vil derfor bestå af:

 • Alle faser af et projekt – fra planlægning og organisering til eksekvering og implementering
 • Detailplanlægning og styring af fremdrift, herunder tid og økonomi på projekter
 • Koordinering mellem interne og eksterne interessenter, bl.a. teams og kunder samt rådgivere og leverandører
Fujitsu A/S