Fujitsu A/S

Fujitsu
Fujitsu er Japans førende ICT (Information and Communication Technology) virksomhed og tilbyder en komplet portefølje af teknologiprodukter, løsninger og services. Omkring 156.000 Fujitsu medarbejdere supporterer kunder i over 100 lande.

Vi bruger vores lange erfaring og informationsteknologiens styrke til at forme fremtiden, i samarbejde med vores kunder. Fujitsu Limited (TSE:6702) havde i det regnskabsår, der afsluttedes den 31. marts 2016, en konsolideret omsætning på 41 mia. US$.

Fujitsu i Danmark

Fujitsu eksisterer udelukkende for kundernes skyld. Gennem fokus på udvalgte industrier ønsker vi at komme tættere på vores kunder for målrettet at tilbyde services og løsninger, der opfylder kundens behov og tilfører en reel værdi. De udvalgte industrier befinder sig både inden for den private og offentlige sektor.

Fujitsu er bl.a. en af de fem største leverandører af it til det offentlige marked, primært fokus er målrettet kommuner og regioner, hvor vi gennem mere end 30 år har leveret applikationer og drift.

I Danmark er vi ca. 250 medarbejdere, som primært arbejder ud fra to lokationer, Ballerup og Aarhus.

Medarbejder hos Fujitsu

Fujitsu udvikler, implementerer og leverer komplekse it-løsninger til såvel private, som offentlige kunder. Fællesnævner for en succesfuld implementering af løsningerne fra Fujitsu er medarbejdernes kompetencer, engagement og erfaring. Derfor arbejder vi målrettet på at rekruttere og fastholde de dygtigste profiler, samtidig med at vi sikrer udviklingsmuligheder og gode arbejdsvilkår for alle vores medarbejdere.

Som arbejdsplads tilbyder vi en spændende organisation i udvikling -  fra lokalt fokus til stadig mere internationalt miljø. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor der arbejdes selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum.

Vores tilgang til CSR – filosofien ”Fujitsu Way”

”Fujitsu Way” er Fujitsu Groups måde at se verden: vores eksistensgrundlag, værdier og de principper vi følger i dagligdagen som en ansvarlig virksomhed.