Forsyningstilsynet

296 følgere

Forsyningstilsynet

Forsyningstilsynet som arbejdsplads

8 evalueringer, 3 kommentarer

Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos Forsyningstilsynet?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Forsyningstilsynet.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Kommentarer

Har du talent og ambitioner? Så brug begge dele hos os i Forsyningstilsynet og vær med til at skabe velfungerende energi-markeder for kunder og virksomheder.

Job i Forsyningstilsynet

Vi er jævnligt på udkig efter talentfulde og dygtige jurister og økonomer, der vil lægge sig i selen for at udmønte energilovene bl.a. gennem overvågning og analyse af el-, naturgas- og fjernvarmemarkederne og gennem godkendelse af priser og vilkår på en række områder. Udviklingen af både de nordiske og de europæiske energimarkeder er også blandt Forsyningstilsynets opgaver.

Vi regulerer et erhvervsområde, der er en helt central brik i det danske samfund. Det stiller krav til os og til vores nye medarbejdere – krav om høj faglighed og effektivitet. Vi kan tilbyde dig et job i en myndighed, hvor høj faglighed går hånd i hånd med et godt kollegialt miljø. Forsyningstilsynet arbejder for velfungerende sektorer inden for el, gas og fjernvarme. Det indebærer:

  • rimelige vilkår for kunder og virksomheder
  • effektiv løsning af opgaver i infrastrukturen
  • bedste mulige rammevilkår

Hos os træder du ind i et stærkt fagligt miljø, hvor du kan få en rigtig god start på din karriere. Her får du muligheden for at blive en dygtig sagsbehandler og en yderst attraktiv specialist inden for energiregulering.

Vi lægger desuden stor vægt på at have et godt kollegialt miljø. Derfor afholder vi en del sociale arrangementer både i og uden for arbejdstiden. For det er vigtigt for os, at vi lærer hinanden godt at kende og trives i hverdagen.

Du bliver således en del af en familievenlig arbejdsplads med en god work/life balance. Vi værner om og gør meget for at skabe et dejligt miljø med store lyse lokaler og gode forhold for alle medarbejdere. Derudover får du adgang til gratis motionsrum, gratis parkering i vores p-kælder, mulighed for egenbetalt massage i huset, lækker kantine samt mulighed for at sende tøj til renseri - og meget mere.

Regnskab for Forsyningstilsynet

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Regnskab for Forsyningstilsynet

Registreret navn

Forsyningstilsynet

Momsnummer

DK33750250

Selskabsform

Statslig administrativ enhed

Etableret

2011

Antal ansatte

113

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Kilde til ovenstående informationer

Annoncestatistik for Forsyningstilsynet

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Forsyningstilsynet. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

Forsyningstilsynet
Torvegade 10
3300 Frederiksværk
https://forsyningstilsynet.dk/

Karrieresite

https://forsyningstilsynet.dk/job

Kort