KP Components A/S

Markedsleder indenfor kompleks automatiseret bearbejdning og underleverandør arbejde

KP har specialiseret sig i fuldt automatiseret bearbejdning af komplekse emner.

Sideløbende har vi investeret massivt i nye teknologier og processer, som betyder at vi i dag kan levere komponenter direkte til vores kunder montagelinje via vores One Stop koncept.

Kran

Serie- og masseproduktion

Vi fungerer ofte som totalleverandør, med stor erfaring indenfor forskellige typer overfladebehandling, slibning, polering, svejsning, termisk afgratning mv.

Som producent inddrages vi ofte som sparringspartner allerede i produktudviklingsfasen, hvilket sikrer vores kunder det bedst mulige resultat i forhold til produktionsindkøring og - omkostninger.

KP har investeret store ressourcer i at kunne håndtere masseproduktion. Med en meget høj automatiseringsgrad, øges mulighederne for at kunne lave masseproduktion i Europa og USA, med et prisniveau som er konkurrencedygtigt worldwide. Vores maskinceller laver storproduktion fra nogle få hundrede stk. pr. variant, til emner hvor der produceres op mod 1 mio. emner/år til f.eks. hydraulikindustrien.

En inspirerende og rummelig arbejdsplads

Hos KP Components værdsætter vi vores kollegers selvstændighed og kreativitet, og vi tilbyder frihed indenfor klare og strukturerede rammer. Vi tror på, at denne balance skaber de bedste betingelser for innovation og personlig vækst. Vi opfordrer til samarbejde på tværs af afdelinger og værdsætter den mangfoldighed, som hver enkelt medarbejder bringer til vores virksomhed. Ved at skabe en inkluderende kultur, hvor forskelligheder respekteres og fremmes, styrker vi vores fælles arbejdsindsats og opnår de bedste resultater.

Vores fokus er at tilpasse arbejdsopgaver og skabe et motiverende arbejdsmiljø, der fastholder og udvikler de dygtigste medarbejdere. Vi anerkender, at hver kollega har unikke styrker og ambitioner, og vi stræber efter at støtte dem i deres karriereudvikling. Gennem kontinuerlig kompetenceudvikling og en engageret personalepolitik sikrer vi, at vores medarbejdere føler sig værdsatte og har mulighed for at realisere deres fulde potentiale.

KP Components er en international arbejdsplads, hvor mange nationaliteter er repræsenteret. Denne globale dynamik beriger vores arbejdsmiljø og åbner op for nye perspektiver og innovative løsninger. Vores aktive personaleforening spiller en central rolle i at styrke fællesskabet gennem året med spændende tilbud og aktiviteter. Derudover arrangerer vi forskellige personaleevents, som bidrager til et positivt og socialt arbejdsmiljø.

Kom og vær en del af KP Components, hvor vi sammen skaber en spændende og dynamisk arbejdsplads, der er bygget på tillid, respekt og fælles succes. Vi ser frem til at byde nye talenter velkommen og sammen nå nye højder.