Eltronic A/S

Eltronic A/S – en dansk ingeniørvirksomhed

Eltronic er førende innovatør inden for udvikling, levering og servicering af avancerede automations- og produktionsløsninger. Vi har kontorer beliggende i Hedensted, Ballerup og Odense. Med mere end 24 års erfaring og et dybt engagement i teknologisk fremskridt er vi dedikerede til at øge vores kunders produktivitet og konkurrenceevne gennem individualiserede løsninger.

Eltronic beskæftiger mere end 275 ingeniører og teknikere inden for en bred vifte af discipliner og med forskellige kompetencer, hvilket gør os i stand til at udføre komplette projekter in-house.

Sammen skaber vi fremtidens teknologiske løsninger

Vi tilbyder attraktive personaleforhold, løn efter kvalifikationer, gode udviklingsmuligheder og en alsidig hverdag i samarbejde med kompetente og engagerede kolleger.

Eltronic er en virksomhed i vækst med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling, hvor hverdagene er præget af udfordrende og spændende opgaver.

Vi er drevet af en ledelsesfilosofi, der er inspireret af en moderne og flad organisation. Vi sætter en ære i at opretholde en uformel organisation, hvor både aktivitetsniveauet og humøret er højt.

Kom og vær med til at forme fremtidens produktionsløsninger med os. Eltronic er din mulighed for at gøre en forskel i en verden i konstant forandring, hvor teknologi og bæredygtighed går hånd i hånd.

Kom med på rejsen – bliv en del af Eltronic A/S

Lærlinge, praktikanter og studentermedhjælpere

Eltronic søger løbende lærlinge, praktikanter og studentermedhjælpere. Hold derfor øje med vores karriereside, Karriere i Eltronic, for at være opdateret på vores seneste stillinger. Du har også mulighed for at oprette en jobagent, så du automatisk bliver notificeret, når der er en ledig stilling, der matcher dine kriterier.

Hvert år i januar og august byder vi nye lærlinge velkommen hos Eltronic til et spændende og udviklende forløb. Som en del af vores team får du en unik chance for at skabe din egen karrierevej og vælge de projekter, der motiverer dig mest. Med det rette initiativ og engagement åbner Eltronic dørene for et hav af muligheder. For at styrke fællesskabet og fremme erfaringsudveksling etablerer vi et særligt lærlingekorps, hvor du kan dele erfaringer og udfordringer med ligesindede.

Vi tilbyder også praktikpladser med start i foråret og efteråret. Som praktikant hos Eltronic vil du blive tildelt en mentor, der er dedikeret til at vejlede og støtte dig igennem din praktikperiode. Med et fokus på læring og samarbejde får du, i dialog med din mentor, mulighed for at tilpasse dine arbejdsopgaver. Dette giver dig chancen for at udforske og udvikle dine kompetencer inden for de områder, der interesserer dig mest.