NTT DATA Business Solutions A/S

Empowering you

Drømmer du om SAP eller AI og IoT? Vil du gøre store idéer til virkelighed? Og vil du samarbejde med førende specialister? Ja, så er NTT DATA Business Solutions helt sikkert virksomheden for dig.

Få en stærk karriere i en international virksomhed med smæk på udviklingen.

NTT DATA Business Solutions er en international og fremadstormende IT-virksomhed, der hjælper virksomheder med at skabe en vellykket digital transformation. Uanset om det gælder SAP-løsninger, Business Analytics-værktøjer fra SAP, Qlik eller Tableau - eller HR-løsninger, har vores konsulenter kompetencerne til at bane vejen for succes.

Globalt tæller vi mere end 12.000 højt kvalificerede medarbejdere fordelt på 30 lande. I Norden er vi en selvstændig enhed og tæller ca. 550 kolleger fordelt på kontorer i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

NTT DATA Business Solutions Nordics har kontorer over hele landet – Aalborg, Horsens og Valby i København. Vi udvider med et kontor i Aarhus til medio/ultimo 2023. Se alle vores lokationer her.

Kollegialt sammenhold bygget på faglighed og sociale arrangementer

Vores kunder er omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør, hvilket betyder, at vores konsulenter meget af deres tid er ude hos dem. Men når vi alligevel kender hinanden så godt, er det fordi, vi gør meget for at kombinere fagligheden med det sociale og ikke mindst det festlige.

Vi afholder f.eks. hackathons og lignende, hvor konsulenter, udviklere og specialister mødes på tværs af teams og dykker ned i en problemstilling, der starter en tværfaglig udviklingssnak og skaber netværk og sociale relationer.

itelligence

”NTT DATA Business Solutions agerer i en spændende branche med højt tempo og konstant udvikling. Vi har skabt et miljø, hvor læring og vidensdeling har højeste prioritet og en kultur, hvor du altid har et bredt hold af eksperter inden for rækkevidde.”

- Patrick Aagaard Andersen, Senior Expert, Innovation & Technology LoB

itelligence

”Jeg sætter virkelig stor pris på, at jeg har en masse muligheder for at udvikle mig. Jeg kan godt lide, at udgangspunktet er, at vi som medarbejdere altid skal udvikle os, men at jeg i høj grad også selv har muligheden at påvirke hvordan og i hvilken retning,”

- fortæller projektleder Camilla Signe Thomsen.

Frihed, udvikling og vidensdeling

Vores medarbejdere er nøglen til vores succes, og blandt dine nye kolleger finder du både nogle af de mest erfarne konsulenter i branchen og en masse spirende talenter i vores graduate program. Hos NTT DATA Business Solutions bliver du derfor en vigtig del af vores stærke netværk, der krydser både landegrænser, titler og kompetencer.

1-årigt graduate program – bliv en del af noget større

De første skidt på karrierestigen er vigtige, og vores 1-årige graduate program er et perfekt sted at starte. Uanset om du har en IT-teknisk profil eller er stærk i forretnings- og procesudvikling, så er vi klar med faglige udfordringer i en af vores afdelinger.

Du får selvfølgelig en mentor, som er klar til at hjælpe dig med at finde den rette vej. Og når forløbet er ved vejs ende, afsluttes forløbet med en eksamen, og du er klar til at fortsætte din karriere hos os som konsulent.

”Vi lærer af hinanden og lægger stor vægt på udvikling og vidensdeling. Det betyder, at du har mulighed for at lære nyt hver dag og hele tiden blive udfordret både fagligt og personligt.”

- Mette Larsson, HR Manager

Velkommen til NTT DATA Business Solutions

Uanset om du er graduate eller kommer med en masse erfaring, kan du være sikker på, at vi står klar til at tage godt imod dig. Så kom og træd ind i en hverdag, hvor du får frihed til at agere og navigere i et internationalt miljø, hvor hver dag byder på nye muligheder for at udfordre dig selv og lære nyt.

Har du spørgsmål?

Et jobskifte er ofte forbundet med grundige overvejelser, en lang række spørgsmål og et stort behov for afklaring. Det har vi fuld forståelse for. Derfor har vi samlet og besvaret de oftest stillede spørgsmål, som forhåbentligt vil gøre dig både klogere og give dig ro i maven.

Få svar på dine spørgsmål
Vi lever ikke helt som Jeff Bezos …

… For mindre kan også gøre det. Og det kan du få et indblik i på vores LinkedIn-profil. Følg med på LinkedIn

Du kan også se, om vi har en ledig stilling, der matcher dine ambitioner.


Vi glæder os til at høre fra dig!