Magistrenes A-kasse

Ikke som de andre

Umiddelbart kan landets 25 a-kasser synes ens. De udbetaler alle sammen dagpenge. Men Magistrenes A-kasse er ikke bare en a-kasse.

Vi kender vores medlemmer bedre end nogen anden. Vi kender deres uddannelser og arbejdsmarked, og vi sørger for, at de altid får, hvad de er berettiget til. Såvel i kroner og øre som i kvalificeret rådgivning, kurser og arrangementer.

Altid i udvikling

Magistrenes A-kasse har over 84.000 medlemmer – og hver dag året rundt vælger cirka 20 nye medlemmer os til. For dem søger vi at påvirke lovgiverne, så mængden af regler kommer under kontrol.

Ambitionen er at få mere luft til det, det hele handler om: At inspirere og rådgive vores medlemmer, så de kommer tættere på det, de ønsker sig allermest: Et job. Det gør vi blandt andet ved at sætte arbejdsgiver og medlemmer i stævne. Vi er den a-kasse, som tilbyder flest arrangementer, der målrettet bygger bro til arbejdsmarkedet. Mere end 100 virksomhedsarrangementer kan vores medlemmer vælge blandt hvert år.

Det er ikke bare salgsgas

Den seneste APV (nov. 2020) viser da også, at medarbejderne er endog meget tilfredse med at arbejde i MA. 99% er meget tilfredse eller tilfredse med deres job som helhed.

Tag også et kig på Trustpilot, og se, hvad medlemmerne synes om MA… scoren på Trustpilot er helt i top. Vi tænker der er en sammenhæng mellem medlemmernes oplevelse af MA og medarbejdernes arbejdsglæde.

Skal du være med?

Vi er 110 medarbejdere fordelt på hovedkontoret på Frederiksberg og regionskontorerne i Aarhus, Aalborg og Odense.

Hos os er du på fornavn med alle lige fra direktøren til receptionisten. For vi ved, at alle er uundværlige, når det gælder om at yde den bedste rådgivning og service.

Vi ved også, at der skal være plads til andet i livet end arbejde, hvis du som medarbejder skal trives bedst. Derfor har vi en høj grad af fleksibilitet, når det gælder om at få døgnets 24 timer til at hænge sammen.