Espresso House

En ægte menneskelig virksomhed

Vores medarbejdere er vores vigtigste ambassadører, og da vi har 96% af vores samlede arbejdsstyrke i vores Coffee Shops, sikrer vi altid at være til stede lige der. Det handler om at lære af dem og deres behov. At lytte til vores medarbejdere, og høre hvad de tænker og føler, er en af vores vigtigste opgaver, og det gør vi gennem undersøgelser, fokusgrupper, teammøder og individuelle møder. Der findes feedbackkanaler for medarbejderne i alle lande, hvor spørgsmål og tanker kan komme frem. Vi arbejder aktivt med arbejdsmiljø og med åben kommunikation mellem vores Coffee Shop-aktiviteter og vores Support Office, der støtter disse.

Vores mennesker er fundamentet for vores brand, og med vores varme, personlige og inkluderende atmosfære byder vi alle velkommen, præcis som de er. Vores værdier danner grundlaget for vores kultur, og de vejleder os hver dag i vores arbejde. Espresso House-kulturen er nøglen til vores succes, og vi har mange ambassadører inden for organisationen, som har taget den mulighed, som Espresso House har givet, til sig og har udmærket sig - både personligt og karrieremæssigt.

Der er mange eksempler på, at Espresso House er en fantastisk platform for vækst, og vores egen Group CEO er måske det mest sigende eksempel. At gå fra at arbejde som barista til at lede en milliardvirksomhed på et ekspansivt marked er imponerende. Denne fantastiske rejse har sine rødder i virksomhedens filosofi om at tro på mennesker og deres evne til at gøre noget godt. Espresso House-kulturen er nøglen til vores succes, og vi har mange eksempler på folk i virksomheden, som er steget og vokset i organisationen. Når menneskene vokser, vokser virksomheden. Det er derfor, at Espresso House starter med dig.

Kvinde servere kaffe til kunde

Om Espresso House

Hos Espresso House er vi passionerede omkring kaffe. Vores mission er at give vores gæster en oplevelse, der overgår deres forventninger. Venlighed er ledende for vores handlinger, både over for hinanden, vores gæster og vores planet.

Vi mener også, at alle fortjener virkelig god kaffe. Det er vores vision at vise vores gæster i verdensklasse, hvad en kaffeoplevelse i verdensklasse er, og det stræber vi efter at gøre ved at tilbyde Specialty Coffee af høj kvalitet, der er ristet i vores eget risteri. Derudover har vi et bredt menukort af varme og kolde drikke, varm og kold mad samt bagværk fra vores eget bageri. Alt serveres af en Barista i en virkelig hyggelig og ekstraordinær Coffee Shop atmosfære.

Espresso House blev grundlagt i Sverige i 1996 og er vokset til at være den førerende kaffebarskæde i Norden med 6000 baristaer og over 460 kaffebarer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tyskland. Over 100.000 gæster lægger dagligt vejen forbi Espresso House. Espresso House er en del af JAB Holding Company.

CUPTOGETHER

Lad os sammen bekæmpe ensomhed – én kop ad gangen

Hos Espresso House elsker vi kaffe. Ikke kun fordi det smager godt, men også fordi det skaber bånd mellem mennesker. Igennem århundreder har kaffe været med til at skabe og fastholde gode relationer. Den har gjort gode venskaber endnu bedre, været med når kærligheden er opstået, har beroliget og skabt dialog. Hvilken anden drik kan prale af det?

Vi tror på kaffens sociale styrke og arbejder på at implementere den i alt, hvad vi gør: Vi inviterer folk til at mødes. Ganske enkelt over en god kop kaffe. Vi siger CupTogether og engagerer os i at nedbryde tabuer og bekæmpe ensomhed – én kop ad gangen.

Ensomhed er et socialt problem, der går på tværs af grænser, segmenter og aldre. Det har været et stigende samfundsproblem i de seneste år og er anerkendt af WHO som en global trussel for civilisationen.

Og så kom Corona og gjorde det hele værre.

Når vi vender tilbage fra social isolation, må vi ikke glemme følelsen af at være ensomme. For nogle forsvinder ensomhed ikke med et magisk skud af en vaccine. For nogle er det en daglig kamp. Og for os alle er det en universel følelse af nogle gange at stå udenfor og ikke høre til, uanset om vi er singler, omgivet af venner, familier eller kolleger.

I Espresso House ved vi, at vi er stærkere sammen; Vi inkluderer mennesker i vores teams. Vi hilser på alle gæster med et hej og et smil. Vi byder dem velkommen i vores varme og summende atmosfære.

Tag del i samtalen, og CupTogether med os!