REMONDIS A/S

Vil du arbejde hos os?

Du er velkommen til at se alle vores ledige jobs her eller sende os en uopfordret ansøgning.

Sådan søger du uopfordret:

1: Opret dig som bruger her.

2. Upload din ansøgning samt CV i ét dokument – også for chauffører og afløser - skriv hvilken afdeling, du helst vil tilknyttes.

BEMÆRK: Vi opbevarer din ansøgning i 6 måneder, hvorefter den slettes. Vær venligst opmærksom på at vi kun tager kontakt, hvis vi har et direkte match mellem din profil og en ledig stilling.

Om REMONDIS A/S

REMONDIS A/S er en del af den tyske familieejede virksomhed REMONDIS, som er en af verdens største virksomheder indenfor renovation, genanvendelse og service. REMONDIS beskæftiger mere end 38.000 medarbejdere på 900 lokationer i 30 forskellige lande.

REMONDIS A/S’ kernekompetence i Danmark er indsamling, transport, affalds- og genbrugsløsninger.

REMONDIS A/S’ kunder er små-, mellem- og store private virksomheder, såvel som kommuner og statslige ministerier og -institutioner.

REMONDIS’ mål er en fortsat udvikling af teknik, ny viden, engagerede medarbejdere, samt at kunne yde den service, vores nuværende og nye kunder efterspørger nu - og i fremtiden. Det overordnede mål er at beskytte natur, miljø og klima. Med al vores styrke og hele vores hjerte.

Vi arbejder for en fælles fremtid

Medarbejdere, der trives i en virksomhed i udvikling

REMONDIS i Danmark gennemgår i de kommende år en rivende udvikling. Den nye klimalov og det store fokus på genanvendelse og affald, der bliver til ressourcer - både fra private borgere, erhvervsvirksomheder og det offentliges side - bringer mange nye spændende muligheder med sig.

Sideløbende med, at vi fokuserer på at levere den bedste service til kunderne, gennemgår REMONDIS også en digital transformationsproces. Det er derfor vigtigt, at du som ansøger er omstillingsparat, har forretningssans og ikke er bange for digitale værktøjer.

Chauffører og afløsere, med godt humør, til dagrenovation

REMONDIS søger ofte chauffører og afløsere i vores forskellige afdelinger. Som chauffør og afløser er det yderst vigtigt, at du er mødestabil, god til at komme op om morgenen, fleksibel, imødekommende og venlig overfor borgere og kolleger, har godt humør mm.

Hos REMONDIS sætter vi pris på gode medarbejdere, som sætter en ære i deres arbejde og elsker at arbejde udenfor i alt slags vejr.

Erhvervschauffører hos REMONDIS er i en klasse for sig

REMONDIS har nogle af landets bedste chauffører. Heriblandt chauffører, som har arbejdet i virksomheden i mere end 30 år. Vores erhvervschauffører sætter en ære i at yde den bedste service, i forhold til REMONDIS’ kunder, hvad end det er det lokale pizzaria, den private skole, offentlige ministerie eller store internationale kunder.

Vi søger derfor kun erhvervschauffører, som er stolte af deres arbejde, ikke er bange for digitale hjælpemidler, og som går den ekstra mil for at hjælpe kunderne og kollegaerne.

For REMONDIS er det vigtigt, at de grundlæggende værdier udspringer af lysten til at agere ud fra præmissen, ”at vi alle er entreprenører og finder løsninger.” Vi lytter og lærer af hinanden og vigtigst af alt – udvikler os mod at blive stærkere. C+D+E, Truck og ADR – med de bogstaver kommer man langt hos os. Vi ser helst, at man har minimum 2 af de 5 kombinationer, hvor det ene minimum er C.

“Jeg har fået mulighed for at arbejde med en bred palette af opgaver fra 1. dag. Alt fra at udvikle og afgive 3-cifrede millionbud på offentlige opgaver, til at deltage i udviklingen af virksomhedens digitale tilstedeværelse.”

Frede Høegh Pedersen, Graduate

“REMONDIS har virkelig sat skub på min udvikling – både fagligt og personligt. Der er aldrig en dag der er ens, og efter halvandet år går jeg stadig hjem hver dag med følelsen af at have lært nyt.”

Krista Sørensen, Regionschef

“Mit arbejde giver mig rigtig meget frihed til at tackle mine opgaver sådan, som jeg føler er bedst for mig. Jeg nyder at møde ind om morgenen, og jeg har et fortræffeligt samarbejde med min kørselsleder også.”

Jonas Ørskov Daater, Chauffør