Atlas Copco

Innovation er vores passion
Vidste du, at vores produkter og løsninger spiller en nøglerolle i industrien? Elektronik, medicinsk forskning, vedvarende energi, fødevareproduktion, infrastruktur – Atlas Copco er overalt! Hos os arbejder du med de nyeste og mest innovative teknologier, der på forskellig vis bidrager til at skabe en bæredygtig fremtid. Her lytter vi til dine ideer og skaber sammen et inkluderende miljø, hvor livslang læring er en vigtig del af vores kultur.

Hos Atlas Copco bliver du en del af en verdensopspændende koncern med 49.000 medarbejdere i over 70 lande, som er førende inden for sit felt, og som vægter integritet og etisk adfærd meget højt. Udover gode kolleger vil du som en del af Atlas Copco koncernen få nye udfordringer og mulighed for at lære hver dag og adgang til gode jobmuligheder globalt.

Vi vælger mangfoldighed og inklusion
Vi er overbeviste om, at vores forskelligheder styrker os og skaber en dynamisk og innovativ kultur, hvor vi alle kan vokse og føle os forbundet. Vores fælles drivkraft er ønsket om at gøre en forskel og bidrage til en bedre fremtid.