Dansk Boligbyg a/s

Gem
HumanTrust A/S
Projektchef, der kan sikre struktur og kvalitet i Roskilde-projekter

HumanTrust A/S søger for Dansk Boligbyg a/s

Ønsker du stor selvstændighed i projektstyringen, og vil du arbejde med udfordrende bygge- og entreprenørprojekter? Kan du sikre struktur og kvalitet, og er dine koordinerende evner i en liga for sig selv? Så læs med her om stillingen som projektchef ved Dansk Boligbyg, hvor du kan se frem til aktuelle projekter fra dag et…

Som projektchef står du i spidsen for projekternes planlægning og gennemførelse. Du får base i Roskilde-afdelingen og refererer til afdelingslederen. Du kan blandt andet se frem til følgende arbejdsopgaver:

  • Overordnet styring af tid, ressourcer, økonomi, kvalitet, miljø mm.
  • Koordinere indsatser herunder sammensætte teams, uddelegere opgaver og stå til rådighed for daglig sparring
  • Økonomistyring herunder sikre overholdelse af sagsbudgetter og løbende dokumentation af KS/DV
HumanTrust A/S
Gem
HumanTrust A/S
Økonomichef/CFO til en af Danmarks største entreprenør virksomheder

HumanTrust A/S søger for Dansk Boligbyg a/s i Horsens

Trives du i krydsfeltet mellem økonomi, strategisk udvikling og ledelse? Kan du med din stærke økonomiske faglighed og store forretningsforståelse understøtte forretningens mål?

Med et ønske om at styrke økonomifunktionen yderligere er Dansk Boligbyg netop nu på udkig efter en Økonomichef/CFO, der kan stå i spidsen for at drifte og lede afdelingen samt bidrage til udviklingen af processer og arbejdsgange. Konkret kan du se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Ledelse af økonomi & regnskab herunder fokus på medarbejderudvikling- og trivsel
  • Ansvar for rettidig månedsrapportering og årsregnskab herunder kvalitetssikring og løbende controlling i samarbejde med afdelingslederne for de enkelte driftsafdelinger
HumanTrust A/S