Skattestyrelsen

En samfundsopgave med mening

Vær med til at sikre finansieringen af det, vi er fælles om.

Uanset, hvilken jobfunktion du skal varetage i Skattestyrelsen, kommer du til at arbejde med at sikre finansieringen af meget af det, der skaber sammenhængskraft i Danmark; skoler, hospitaler, veje og meget mere.

Vores organisation er fyldt med specialister, der arbejder sammen på tværs af mange forskellige fagligheder og geografisk placering, så du bliver en del af et mangfoldigt fællesskab, hvor vi løser komplekse og krævende opgaver.

Som ny vil du opleve, at læringskurven er stejl, og at du opbygger kompetencer, der vil følge dig i din videre karriere.

Skattestyrelsen

Arbejd tæt på borgere og virksomheder

Vil du være med til at sikre finansieringen af meget af det, der er med til at skabe sammenhængskraft i Danmark? Skoler, hospitaler, infrastruktur og meget mere. Vil du bidrage til at sikre, at alle betaler korrekte skatter og afgifter til tiden?

I Skattestyrelsen varetager vi en vigtig samfundsopgave, og det søger vi endnu ?ere gode kolleger til at hjælpe med. Vi arbejder helt tæt på borgere og virksomheder.

Tag del i et mangfoldigt fællesskab

Skattestyrelsen er en organisation af specialister, der arbejder sammen på tværs af mange forskellige fagligheder og geogra?ske placeringer.

Mange er eksperter på deres felt, og alle bidrager til at løse de opgaver, vi står overfor uanset, hvor i landet vi arbejder og med hvilket fagområde. I Skattestyrelsen bliver du del af et mangfoldigt fællesskab.

Skattestyrelsen
Skattestyrelsen

Styrk din faglighed og ekspertise?

Har du lyst til at arbejde med en samfundsopgave med mening og til at opbygge endnu flere kompetencer, så er du velkommen på holdet.

Vores faglighed er både bred og dyb, så der er store muligheder for læring og udvikling. Du kommer til at arbejde tæt på den samfundsmæssige udvikling og den politiske dagsorden - både nationalt og globalt. I Skattestyrelsen udvikler du din faglighed og styrker din ekspertise.

Skattestyrelsen
Skattestyrelsen

Gør karriere i Danmarks største styrelse

Vi er en stor organisation, der løser komplekse og krævende opgaver. Som ny vil du opleve, at læringskurven er stejl, og at du opbygger kompetencer, der vil følge dig i din videre karriere.

Du bliver dygtigere af at arbejde i Skattestyrelsen, du styrker dine fremtidige karrieremuligheder - og vigtigst af alt bidrager du til at løse en samfundsopgave med mening i Danmarks største styrelse.

Hvorfor arbejde i Skattestyrelsen?

Mød Jesper Flammild fra Kundecenteret

Mød Jóhanna Brogård og Freya Hvass fra Internationalt Samarbejde

Karrieremuligheder i Skattestyrelsen

IT

Infrastruktur

Software udvikling

Test & kvalitetssikring

DevOps

Application Management

IT Service Management

Support

Løsningsarkitektur

Enterprisearkitektur

Informationsarkitektur

Data & Analyse

Big Data

Dataanalyse

Machine Learning & AI Robotics

Forretningsudvikling

Digital design

Digital kommunikation

Procesudvikling

Trendanalyse

Brugerundersøgelser

Brugervenlighed

Agil projektledelse - SAFe

Projektledelse

Projekt- og porteføljestyring

Jura

Contract Management

Lovfortolkning

Juridisk vejledning

Personalejura

Udbudsret

Lovimplementering

Leverandørstyring

Økonomi

Regnskab

Controlling

Økonomistyring

Estimering

HR, Kommunikation & Administration

Kompetence- og organisationsudvikling

Presse

Kommunikation – intern og ekstern

Direktionsbetjening

Ledelsesstøtte

Strategi og analyse