Kjærgaard A/S

Hos Kjærgaard er vores kompetente medarbejderstyrke vores største aktiv. Det er vi meget bevidste om, og derfor bestræber vi os altid på, at vores virksomhed skal være en attraktiv og tiltalende arbejdsplads såvel fagligt som socialt.

Vi beskæftiger i dag en lang række elektrikere, teknikere og ingeniører, som på lige præcis deres felter er blandt de allerbedste. Som medarbejder i Kjærgaard vil du derfor altid føle dig forankret i et solidt fagligt miljø, hvor adgangen til viden, spændende opgaver og personlig udvikling ligger lige foran dig.

Gennem en aktiv personaleforening, afholdes en række traditionelle arrangementer hen over året. Vi gør meget ud af at sikre, at vi ikke blot kan arbejde sammen, men også opleve, more og hygge os sammen, i et uformelt og afslappet fællesskab, hvor familien også kan deltage.

I dag er vi ca. 160 medarbejdere – og vi rykker hele tiden.

En del af K7 Group

K7 Group er etableret i 2020 som en solid alliance mellem fire virksomheder, der arbejder efter samme vision: At skabe innovative løsninger til industrien, der sikrer den løbende optimering af konkurrencekraften. Baseret på et kernesundt værdisæt og en ambition om at være “next-to-none” når det gælder mekaniske-, el-, og robottekniske automationsløsninger. Fra små optimeringsprojekter til komplekse turn-key formater og alt imellem. K7 Group beskæftiger ca. 250 mand og består af Kjærgaard, SR Pack, Dansk Svejse og Rørmontage Vest og Møn Maskinbyg.