CAH A/S - Copenhagen Admiral Hotel

Som medarbejder på Copenhagen Admiral Hotel eller i SALT bar & restaurant får du en unik arbejdsplads i historiske rammer – lige ved vandet, midt i byen. Her er de 200 år gamle træbjælker, og havnens liv og lys, aktive medspillere i vores konstante stræben efter at give vores gæster den bedste oplevelse.

Er du klar til at blive en del at et stærkt og ambitiøst team i et internationalt miljø, hvor vi forventer noget af hinanden og eminent service ligger i blodet? Klik på den ledige stilling, der er noget for dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

På Københavns hyggelige kajkant venter et ekstraordinært fristed på dig som medarbejder. Her får du nøglen til et komfortabelt hjem-væk-hjemmefra og udsigt til både det spektakulære og det velkendte, vores hovedstad tilbyder.

Copenhagen Admiral Hotel har i over 40 år været det foretrukne valg for gæster fra hele verden, og som dem kan du nyde, at byens store udbud af kultur, gastronomi og shopping kun er en slentretur væk. Det ikoniske pakhus stammer fra 1787 og er i dag kendt og genkendt for moderne, kompromisløs gæstfrihed; til dig der vil føle dig hjemme, når du er ude.