Spar Nord Bank A/S

Som medarbejder i Spar Nord træder du ind i en virksomhed, der lægger vægt på den personlige rådgivning.

Den personlige kontakt til rådgiveren er noget af det vigtigste for kunderne – ikke mindst når de store beslutninger skal træffes.

Samtidig tilbyder vi den digitale frihed og adgang til banken præcis, når kunden har tid.

Det giver mest mening at drive en bank, hvor der er rart at være både for medarbejderne og kunderne. Vi vil være lokale, så vi kender kunderne og kan tilpasse os deres behov.

Mark Filip Fjelking, HR Partner

Lokal og nærværende i 197 år

Spar Nord har rødder helt tilbage til 1824. Vi er i dag Danmarks 5. største bank og er Jyllands ældste pengeinstitut. Vores forskellige filialer er spredt rundt i det danske land og agerer alle selvstændigt, hvilket rummer en stor frihedsgrad for vores medarbejdere.

Vores digitale løsninger giver vores kunder frihed til at benytte sig af vores services, når det passer dem. Vi har derfor stærke kompetencer både lokalt og centralt i forhold til udvikling af den klassiske bankforretning samt i forhold til produktudvikling, innovation, drift, effektivisering og systemunderstøttelse.

500.000

Kunder

57

Filialer i hele landet

+1600

Medarbejdere

Du får medbestemmelse og indflydelse

Som medarbejder er du en stor del af bankens udvikling og har mulighed for at sætte sit præg på organisationen. Du er med til at træffe beslutningerne og sikre, at vi skaber værdi både for vores kunder og internt i organisationen.

Her har du indflydelse på bankens fremtidige udvikling – uanset hvor i landet du sidder. Vi er en uformel bank, som vægter en fri omgangstone højt. Vi tror på, at vi lærer bedst sammen med hinanden, og at fællesskabet kan bringe os til nye højder.

Vi har meget få faste rammer for vores lokale banker. Vi har stor frihed i det daglige, og faktisk er kreditstyringen og logoet det eneste, du ikke kan pille ved.

Mark Filip Fjelking, HR Partner

Vi tager hånd om din udvikling

Hos Spar Nord stræber vi efter, at alle medarbejdere føler, at de er en del af en arbejdsplads, der vægter trivsel, motivation, inspiration og udvikling højt. Vi mener nemlig, at banken udvikler sig i takt med sine medarbejdere. Vi tager hånd om dig allerede fra starten og skræddersyer et karriereforløb, som passer til lige netop dig. På den måde kan du selv sætte retningen for dit arbejdsliv og mængden af dit ansvar.

Retningen for din karrierevej er ikke fastlåst og vil løbende blive reevalueret, så den altid matcher dine ambitioner. Ansvaret for din karriereudvikling ligger ikke kun hos dig. Du kan altid anvende din leder til sparring og støtte til at opnå dine mål.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at besøge os på www.sparnord.com. Og hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte os her.

Se ledige stillinger