EKF Danmarks Eksportkredit

Vil du være med til at skabe vækst i Danmark?


Som medarbejder i EKF bliver du en del af en organisation med en stor kontaktflade i både Danmark og udlandet. Du vil derfor få en travl og spændende hverdag med internationalt udsyn, hvor der skal leveres løsninger af høj kvalitet og ofte med stramme deadlines.

Vær med til at fremme dansk eksport


I EKF hjælper vi danske virksomheder med at gøre det attraktivt for udlandet at købe danske varer. På den måde er en karriere i EKF en mulighed for at bidrage til at skabe økonomisk vækst i Danmark.

Vi har forretninger i over 100 lande, og det kræver en kompetent og fagligt bred medarbejderstab. Det har vi i EKF.

Hos os kommer du til at arbejde i et spændende og internationalt miljø, hvor vi dagligt samarbejder med virksomheder, banker og ambassader verden over samt internationale organisationer som EU og OECD. Du vil derfor få en travl og spændende hverdag med internationalt udsyn, hvor der skal leveres løsninger af høj kvalitet og ofte med stramme deadlines.

Vi ønsker at fremstå som en kundeorienteret og resultatskabende finansiel virksomhed, der bygger på engagement, faglighed og troværdighed. Det har betydning for, hvordan vi opfører os og gør tingene i det daglige. Både internt og over for vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi er ca. 150 medarbejdere. Vi har en flad struktur og en uformel omgangstone med en kort vej mellem medarbejdere og ledelse.

ca.

7200

jobs skabt eller fastholdt i danske eksportvirksomheder i 2019


Forretninger i over

100

lande

Gode arbejdsforhold


Vi bestræber os på at skabe de bedst mulige forhold for vores medarbejdere. I EKF tror vi på, at trivsel på arbejdspladsen og et godt arbejdsmiljø giver lavere fravær og skaber engagerede og tilfredse medarbejdere.

Selvom vi har travlt, er ambitiøse og har høje forventninger til vores medarbejdere, lægger vi også vægt på at have det sjovt og på at skabe en god balance mellem arbejde og fritid. Som medarbejder i EKF har du derfor god mulighed for at få indflydelse på indholdet i dit arbejde og planlægning af arbejdsdagen.

På kontoret i Nordhavn finder du frisk frugt og kaffe, og du kan stille sulten i vores fremragende kantine hver dag. Hver fredag mødes vi i øvrigt for at spise morgenbrød sammen, og der er også plads til et spil bordfodbold i ny og næ.

betalt mobiltelefon

betalt Internet

betalt sundhedssikring

Din udvikling


Vi tager vores medarbejderes faglighed og løbende kompetenceudvikling meget seriøst. Vi understøtter vores medarbejdere og ledere i at tage medansvar for deres egen personlige og faglige udvikling, og vi betaler for efteruddannelse og kurser, da det er medarbejderne, der er grundlaget for EKF's fortsatte succes.

Vi udarbejder hvert år et kursuskatalog, hvor alle medarbejdere har mulighed for at melde sig til kurser af forskellig karakter, og vi samarbejder med flere uddannelsesinstitutioner om kurser, der specifikt matcher vores behov. Kompetenceudvikling i EKF foregår selvfølgelig også gennem de spændende og fagligt udfordrende projekter, du kommer til at deltage i.

EKF efter arbejdstid


Vi lægger stor vægt på både at have det godt sammen, når vi arbejder, og når vi mødes, efter arbejdsdagen er slut. Vi deltager i DHL og arrangerer hvert år sommerfest og julefest. Vores personaleforening står for flere hyggelige arrangementer – blandt andet månedlige fredagsbarer, vinsmagninger, teaterture og meget andet.

Vores hus


Vi bor i Nordhavnen, tæt på vandet og med udsigt over livet i havnen. Bygningen er indrettet med lyse og moderne storrumskontorer med velindrettede arbejdspladser. Vi ligger fem minutters gang fra Nordhavn S-tog- og metrostation, så det er nemt at komme hertil med bus eller tog.