Vestforbrænding

Vi giver god energi videre

På Vestforbrænding udvikler vi solide løsninger til at sortere, genbruge og behandle affald. Og vi leverer prisvenlig og grøn fjernvarme til flere og flere kunder.

Den grønne omstilling er vores ledestjerne. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel og modvirke klimaforandringer, når vi f.eks. bidrager til den nationale målsætning om at udfase gas og olie, og inden for en kort årrække fanger og lagrer CO2 fra forbrændingsanlægget. Samtidig bidrager vi til at fremme bevidstheden om grøn energi og miljørigtig affaldshåndtering ved at uddanne både voksne og børn.

Som miljøvirksomhed tager Vestforbrænding et stort ansvar, og vi arbejder hele tiden på at minimere de negative miljøpåvirkninger af vores opgaver. Hver dag klør vi på for at afsætte mest muligt affald til genbrug og genanvendelse og for at udnytte de resterende ressourcer til energiproduktion. Vi går skridtet videre og nyttiggør vores restprodukter, når vi f.eks. leverer slagge til anlæg af nye veje.

Mand står ved aflange rør udenfor

Din karriere i Vestforbrænding

Som én af os får du mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt i en virksomhed i rivende udvikling og med en vigtig mission. Og selvom vi har travlt og store ambitioner, vægter vi trivsel og et balanceret arbejdsliv højt. Derfor er fleksibilitet og mulighed for at arbejde hjemme en naturlig del af arbejdslivet hos os.

Fællesskab og samarbejde på tværs er ikke bare noget, vi taler om – det er noget vi praktiserer. Vi spiller hinanden stærke og rykker sammen i bussen, når vi møder udfordringer og skal lykkes med nye markante projekter. Vi har ofte travlt - men aldrig for travlt til at hilse på hinanden og hjælpe en kollega. Vi fejrer vores succeser og hinandens mærkedage, og der går sjældent en måned uden et socialt arrangement fra en af vores foreninger. Det er lige fra temafester til teater, pizzabanko, ballet i Tivoli, yoga og ølsmagning.

Du bliver ikke bare del af en arbejdsplads - du bliver en del af et fællesskab med knap 500 medarbejdere.

Vil du med på holdet?
Du kan lære os bedre at kende på vestfor.dk/om-os/job