Accobat A/S

Dynamisk konsulenthus

Accobat A/S er en konsulentvirksomhed med kontor i København, Århus og Aalborg. Vi leverer fleksible, skalérbare og brugervenlige løsninger til EPM og business intelligence baseret på Microsoft-teknologi.

Accobat er markedsledende inden for kombinationen af BI og CPM i Danmark med over 100 implementeringer. Vi har stærke kundereferencer, og vi er i dag mere end 40 dygtige og engagerede kollegaer. Siden 2003 har Accobat leveret løsninger til mere end 100 af landets dygtigste virksomheder og organisationer.

Plads til forskellighed

Vi er en blandet flok mennesker, alle unikke med stærke kompetencer inden for deres felt. Uddannelsesmæssigt spænder vi fra Cand.merc., Ph.d., B.Eng. IT og vores kolleger kommer både fra at have været controllere, konsulenter og studerende.

Vi har valgt en sammensætning af kolleger, som alle bidrager med noget til vores team - og derfor har vi et rigtig godt team!

Hos Accobat arbejder vi teamorienteret med fokus på faglig udvikling. Accobat tror på, at gode arbejdsforhold, medbestemmelse og incitamentbaseret aflønning giver de mest motiverede medarbejdere. Derfor afsættes en stor del af medarbejdernes tid til vidensdeling og faglig udvikling.