Schur Pack Denmark a/s

Schur Pack Denmark

Schur er en global familieejet emballagekoncern, som blev etableret af 1. generation tilbage i 1846. I dag ledes virksomheden af 6. generation.

Schur Pack Denmark a/s er en del af Schur koncernen, som globalt beskæftiger +900 medarbejdere. Schur Pack Denmark beskæftiger omtrent 200 af disse på vores adresse i Horsens og godt 70 på vores adresse i Vejle.

Hos Schur Pack Denmark a/s arbejder vi med kartonemballage, hvor vi leverer skræddersyede løsninger af høj kvalitet til kunder over hele verden. Udover tryk af selve emballagen, har vi et dygtigt team af konstruktører og pre-press medarbejdere, der kan hjælpe med at skabe et unikt design.

Medarbejder hos Schur flytter ting på lageret

En produktionsvirksomhed med flere aspekter

Med et arbejde hos Schur Pack Denmark vil du hurtigt mærke, at vi er en produktionsvirksomhed med flere aspekter. Vi arbejder i et spændingsfelt, hvor vi trykker på nogle af de mest moderne maskiner i branchen kombineret med, at vi betragter det som et håndværk at producere emballage af højeste kvalitet. Det er en proces med mange trin at udvikle og udarbejde kartonemballage, og alle medarbejdere spiller en vigtig rolle i, at vi når i mål med opgaven.

Da Schur er totalleverandør inden for emballageløsninger, har vi også et tæt samarbejde med vores øvrige datterselskaber. Ligeledes hjælper vi også vores øvrige kartonselskaber i Sverige og Tyskland med produktion.

Hvordan er Schur Pack Denmark som arbejdsplads?

Vi lægger vægt på det hele menneske, og vi har et stort ønske om, at man skal glæde sig til at komme på arbejde. Vi er en skøn blanding af funktionærer og timearbejdere, hvor vi via vores personaleforening ofte mødes til forskellige sociale arrangementer. Tonen er uformel, og vi løser opgaverne med højt humør. Eksterne gæster roser os ofte for vores helt særlige ånd – at de kan mærke stoltheden over at være ansat hos Schur. Og vi giver dem gerne helt ret.

"Selvom jeg kom til Schur helt uden erfaring fra branchen, blev jeg modtaget med åbne arme og fik mulighed for både at lære og udvikle mig. Der er et virkelig godt kammeratskab, og selve Schur familien er også meget tilstedeværende. De tager sig ofte tid til at gå gennem produktionen og snakke med os. For mig er det en familievirksomhed på mere end et niveau".
- Claus Ryan Andersen, Supervisor, Schur Pack Denmark