EDC-gruppen a/s

Vil du gøre karriere hos EDC?

Mange mener, at en ejendomsmægler formidler salg af ejendomme. Det er teknisk set også rigtigt nok, men vi synes, at vi formidler meget mere end bare tegltage og parketgulve (og hvad der befinder sig derimellem). For os i EDC handler det meget mere om at formidle drømme og idéer, om at skabe gode rammer om danskernes liv og om at skabe tryghed for både købere og sælgere, når de foretager det, der for de fleste, er den største økonomiske transaktion i livet. For os handler det meget mere om mennesker end om mursten.

Vi har samme holdning til os selv. Nok består EDC af en masse butikker, systemer, teknik etc., men først og fremmest består EDC af mennesker. Forskellige mennesker på forskellige stadier i livet, med forskellige ambitioner, mål, planer og drømme. Og dermed også med forskellige behov når det gælder arbejdslivet.

Fælles for os er dog en grundlæggende værdi om selvstændighed. Det har været vores basis i 50 år. Vi er ikke dirigeret af en bank eller et realkreditinstitut. Hos os er det den enkeltes initiativ og egen virkelyst, der driver værket. Det værdisæt har vist sig så succesfuldt, at EDC er landets største og mest sælgende mæglerkæde – og det har vi været siden 1971.

Overvejer du en karriere i en ejendomsmæglerkæde, som har den enkelte i centrum, og hvor det ikke er en moderbank, der bestemmer dine valg og din hverdag, så er du på rette vej.

Herunder kan du læse mere om mulige karriereveje uanset om du er trainee, nyuddannet eller erfaren mægler, sagskoordinator eller har ambitioner om at blive indehaver i EDC.