Tusass

Et eventyr med Grønlands højeste arbejdsglæde og kolleger fra hele verden

”Vi er med til at bringe borgere i Grønland tættere på hinanden.”
– kommunikationsmedarbejder Sara Lin Helms

Det lyder lidt som en kliche, men hos os går vi virkelig på arbejde med et større formål. Det mærker du. Og så har vi de mest storslåede naturoplevelse og fritidsaktiviteter for hele familien.

Vi bygger bro mellem mennesker
TELE-POST leverer 3 forskellige modeller for teleinfrastruktur, der forbinder landet: digital radio, søkabel og satellit. Vi opretholder, udbygger og forbedrer telekommunikationen for alle beboere.

”Vi skal tage hensyn til alt lige fra vejr- og vindforhold, arktiske naturforhold så som isbjerge, isbjørne og små bygder. Men vi gør alt, hvad vi kan, for at binde kommunikationen sammen på hele Grønland.”
– Sara Lin

Tele-Post

Masser af hjælp fra første dag

Vi skal nok sørge for en tryg overgang, så du hurtigt får et socialt netværk – og du kan sagtens tage din partner eller familie med. Det er ikke svært at falde til, så længe du er åben over for en ny kultur.

Mange gode kolleger med vidt forskellige baggrunde
Hos os får du tæt på/knap 400 kolleger – en god blanding af kolleger fra Grønland, Danmark, Færøerne, Island, Sverige, Bulgarien, Portugal, Indien og mange andre lande. Vi har et rigtig godt internationalt sammenhold, selvom vi er vidt forskellige og i mange forskellige aldre. Vi er i de sidste par år vurderet som én af Grønlands bedste arbejdspladser - også i forhold til et dansk og internationalt benchmark.

Vil du bringe verden tættere på?

Vi søger løbende nye kolleger med forskellige baggrunde, som har lyst til at blive udfordret i deres arbejdsliv, både fagligt og personligt og som også kan udfordre og udvikle os.

”Hvis du vil have et rigt arbejds- og fritidsliv, så er Grønland stedet. Du får mulighed for at afprøve en bred vifte af dine kompetencer. Samtidig er der helt unikke muligheder for at komme på jagt, fiske, køre snescooter, stå på ski, spille fodbold, badminton eller. Det i din fritid. Er du mere et bymenneske, rummer byen også både butikker, caféer/restauranter og masser af sports- og fritidsklubber for både børn og voksne.”
– Sara Lin