TIP Group

Velkommen til en førende specialvirksomhed

TIP Group er en af Europa og Canadas førende virksomheder inden for leasing, leje og vedligeholdelse af trailere, truck og special equipment samt andre værdiskabende løsninger til transport- og logistikkunder. Vi ejer og administrerer over 120.000 enheder, de knap 10.000 enheder i Danmark, og har dermed en af de største flåder i Europa.

I Danmark har vi hovedsæde i Taastrup og egne værksteder i henholdsvis Padborg, Esbjerg, Kolding, Taulov, Vejle, Tilst, Hirtshals og Taastrup. Hos os kan du se frem til at blive en del af et internationalt setup, der byder på mange karriere- og udviklingsmuligheder.

Stronger together

Som en del af TIP Group får du en hverdag i en virksomhed, hvor vi ved, at vi lykkes i flok. Også selvom vi er spredt over store dele af verden. Vi sikrer nemlig de samme gode vilkår og muligheder, uanset hvor du er ansat.

Samtidig tager vi imod nye kolleger med åbne arme og tilbyder rigtig gode personalevilkår, som bl.a. indeholder sundhedsforsikring og pensionsordning samt frugtordning.

"Vi oplever en fantastisk vækst, som bare fortsætter. Så du kan glæde dig til at træde ind i en virksomhed, der er i konstant forandring, og hvor vi hele tiden bliver bedre til det, vi allerede er rigtig gode til. Vi tror på, at vi er stærkere sammen, og det beviser vi hele tiden. Og så fremelsker vi en kultur, hvor der er plads til at lære nyt, sparre og være opdateret med den seneste viden inden for dit felt."

- Christel Herdrup, HR-manager for Danmark og Norge

En værdibaseret tilgang

Hos os er der ikke noget, der hedder tomme principper – vi sætter nemlig vores TIP-værdier i centrum i alt, hvad vi laver:

T - Team spirit er kernen i vores forretning. Vi skaber et sjovt og energisk arbejdsmiljø, der er baseret på et professionelt og mangfoldigt samarbejde – dedikeret til at udvikle os sammen.

I - Integritet og pålidelighed understøtter den måde, vi opererer på – både når det kommer til kunder, leverandører og vores egne kolleger.

P – Vi er passioneret omkring vores kunder og medarbejdere. Ekspertise og engagement er drivkraften, der får os til at levere enestående kundeservice. Vores kunder er nemlig kernen i vores virksomhed.