Bavarian Nordic A/S

Om Bavarian Nordic

I Bavarian Nordic arbejder vi på at redde og forbedre liv ved at udvikle innovative vacciner, der er designet til at vække immunsystemets kraft. Vi er verdensførende inden for koppevacciner, og vores kommercielle produktportefølje indeholder markedsledende vacciner mod rabies og flåtbåren hjernebetændelse samt en ebolavaccine. Vi udvikler desuden en boostervaccine mod COVID-19 samt en vaccine mod RS-virus, som der ikke findes vacciner mod i dag.

Vi er begyndt på en transformativ rejse mod at blive en af de største specialiserede vaccineproducenter ved at udmærke os inden for R&D innovation, produktion og kommercialisering, og vi leder derfor efter talentfulde medarbejdere til at hjælpe os med at drive forandringen. Kom ombord på vores rejse og lad os ændre flere liv sammen.

Med New Ways of Working stræber Bavarian Nordic efter at skabe et dynamisk, moderne og attraktivt arbejdsmiljø med plads til at finde den ideelle work life balance.

I Bavarian Nordic har vi formuleret et DNA, som gennemstrømmer den måde vi tænker og arbejder på: PERSISTENT PIONEERS - EMBRACING CHANGE - BOOSTED BY THE TEAM - PROTECTING LIVES EVERY DAY.

Læs gerne mere her: https://www.bavarian-nordic.com/careers/working-with-us/our-culture.aspx

Bavarian Nordic har 700+ medarbejdere fordelt på 4 sites; Danmark (HQ), Tyskland, USA og Schweiz. Vi har en stolt historie, som går tilbage til 1994. Vi har været listet på Københavns Fondsbørs siden 1998.

Læs mere på: https://www.bavarian-nordic.com/about.aspx