Bavarian Nordic A/S

Om Bavarian Nordic

I Bavarian Nordic arbejder vi på at redde og forbedre liv ved at udvikle innovative vacciner. Vi er verdensførende inden for koppevacciner, og vores kommercielle produktportefølje indeholder blandt andet markedsledende vacciner mod rabies og flåtbåren hjernebetændelse samt en ebolavaccine. What we do | Bavarian Nordic (bavarian-nordic.com)

Vi er på en transformativ rejse mod at blive en af de største specialiserede vaccineproducenter ved at udmærke os inden for R&D innovation, produktion og kommercialisering, og vi leder derfor efter talentfulde medarbejdere til at hjælpe os med at drive forandringen. Kom ombord på vores rejse og lad os ændre flere liv sammen. Bavarian Nordic (bavarian-nordic.com)

Med New Ways of Working stræber Bavarian Nordic efter at skabe et dynamisk, moderne og attraktivt arbejdsmiljø med plads til at finde den ideelle work life balance.

I Bavarian Nordic har vi formuleret et DNA, som gennemstrømmer den måde vi tænker og arbejder på: PERSISTENT PIONEERS - EMBRACING CHANGE - BOOSTED BY THE TEAM - PROTECTING LIVES EVERY DAY. Bavarian Nordic | Our Culture (bavarian-nordic.com)

Bavarian Nordic har 1400+ medarbejdere fordelt på 4 sites; Danmark (HQ), Tyskland, USA og Schweiz. Vi har en stolt historie, som går tilbage til 1994. Vi har været listet på Københavns Fondsbørs siden 1998.

Læs mere på: https://www.bavarian-nordic.com/about.aspx