MCH A/S

MCH er det største oplevelsescenter i Skandinavien, der siden 1954 har samlet en verden af oplevelser. MCH består af de fire lokationer: MCH Messecenter Herning, MCH Herning Kongrescenter, MCH Arena og Jyske Bank Boxen, der tilsammen danner ramme om en bred kavalkade af oplevelser, som spænder lige fra messer, møder og mesterskaber til koncerter, kongresser og fester med en million besøgende årligt.

Værtskabet for det personlige møde er vores passion. Vores virksomhed er baseret på omkring 200 dygtige medarbejdere, som leverer enestående service. Vi tilbyder topmoderne faciliteter og har en fælles mission om at skabe unikke oplevelser, hvor mennesker trygt kan mødes – uanset om motivet for besøget er fagligt, forretning, fritid og/eller fornøjelse.

Faglighederne blandt vores medarbejdere er mangfoldige – lige fra servicemedarbejdere, event-og projektkoordinatorer til håndværkere, scenografer, kokke og tjenere. Sammen har vi ét fælles mål: Vi tør det – vi gør det!

MCH Messecenter Herning er et af Skandinaviens største messe- og udstillingscentre, der i dag råder over 95.000 m2 haller (15 messehaller), som danner ramme om et varieret væld af messer – heriblandt Ferie For Alle, Formland, Transport og Agromek. Messecentret benyttes også til diverse events, møder, firmafester og kongresser.

MCH Herning Kongrescenter er ét af Danmarks mest fleksible kulturhuse beliggende i hjertet af Herning. Kongrescentret byder på et bredt arrangementsprogram inden for blandt andet teater, koncerter, comedy og musicals. Derudover er kongrescentret hvert år vært for en lang række konferencer, firmaarrangementer og politiske landsmøder.

MCH Arena er fast hjemmebane for det lokale superligahold FC Midtjylland. Arenaen er kåret til den bedste fodboldbane i Danmark fem gange siden 2012. Udover fodbolden danner MCH Arena også ramme om diverse møder, fester og virksomhedsarrangementer.

Jyske Bank Boxen er Danmarks første indendørs multifleksible arena af sin art. Med sit unikke setup, der kan transformeres alt efter begivenhed samt en tilskuerkapacitet på op mod 15.000, er Jyske Bank Boxen designet til en bred vifte af arrangementer og danner årligt ramme om et stjernespækket program inden for blandt andet koncerter, sportsmesterskaber og tv-shows.

Adresser:

MCH Messecenter Herning
Vardevej 1
7400 Herning

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning

Jyske Bank Boxen
Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning

Kontaktoplysninger:
Tlf. 9926 9926
Mail mch@mch.dk