Atea A/S

Vi tror på vores medarbejdere

Vi arbejder kontinuerligt med træning og uddannelse af vores ledere, fordi dygtige og professionelle ledere er en forudsætning for vores medarbejderes udvikling og trivsel. Vores medarbejdere er nøglen til at fastholde vores position. Derfor prioriterer vi det individuelle ansvar, friheden til at drive opgaver og projekter samt den enkelte medarbejders lærings- og karriereudviklingsmuligheder højt.

Vi bygger Danmark med it

Med kunder og partnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vores medarbejderes viden og ekspertiser spænder bredt og sikrer dybden i vores forretning. Vores tætte partnerskaber med alle de største teknologivirksomheder gør os til en del af verdens førende netværk af eksperter. Og det giver os adgang til de mest interessante kunder og de vigtigste samfunds- og forretningskritiske it-projekter.

Vi passer på hinanden

Vi er landsholdet i informationsteknologi. Vi opnår kun succes, når vi alle er på toppen, spiller som et hold, lærer af vores fejl og fejrer vores succeser. Vores vision er at være “The Place to Be” for vores medarbejdere, partnere, kunder og aktionærer. Dette bliver vi ved at skabe en arbejdsplads med frihed, fleksibilitet og balance i livet for den enkelte. Med et overordnet fokus på energi i hverdagen og et stærkt socialt fællesskab går vi gerne den ekstra mil for hinanden.

Vi drives af fremtiden

Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning og det danske samfund. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur, -løsninger og -services er vi bevidste om det ansvar, der følger med. Derfor arbejder vi målrettet og kontinuerligt med at levere løsninger på et ansvarligt og bæredygtigt grundlag, med fokus på at sikre økonomisk tryghed og under hensyntagen til sociale konsekvenser og vores planets begrænsede ressourcer. Det kalder vi bæredygtig it.