Persontypetest

Denne persontest kan give dig en værdifuld indsigt om dig selv…

Beskrivelse af typekode: INFJ

Rådgiver

"Fokus på at skabe indsigt og stærke værdier"

INFJ-typer er ofte indsigtsfulde, omhyggelige og principfaste personer, som holder af at hjælpe andre til at få opfyldt deres behov og ønsker. Deres talent ligger i at udvikle og vejlede andre. De har ofte en stærk fornemmelse af, hvad det handler om, før andre omkring dem ved det. Derfor er de dygtige til at hjælpe andre med deres personlige vækst. Den indre verden af visioner og idéer er ofte deres foretrukne domæne, og de kan derfor virke komplekse og vanskelige for andre at forstå.

For INFJ'er er det derfor vigtigt, at organisationen eller virksomheden er nogenlunde struktureret og velorganiseret, så der kan opbygges et harmonisk arbejdsmiljø omkring dem. Denne type har brug for ro og fred omkring sig, så der er mulighed for refleksion. Ofte vil man finde INFJ'er i job, hvor de kan bruge deres evne til at skabe indsigt og samtidig kan udvikle og vejlede andre. Derfor findes de ofte i stillinger, hvor de har mulighed for at bruge deres kreativitet i forbindelse med udvikling af menneskers potentiale. Ofte vil de være at finde inden for:

Følgende kendte personer har typen INFJ: Mohandas Gandhi, Eleanor Roosevelt, C.G. Jung

Tag testen!

Denne persontypetest kan give dig en værdifuld indsigt omkring dig selv og andre. Det har overordentlig stor betydning, når du fx skal søge det job, der bedst passer til dig, og når du skal til jobsamtale.

Copyright © Jobindex A/S, Carl Jacobsens Vej 29-31, 2500 Valby

Spørgsmålene i testen er udarbejdet i samarbejde med Fredi Falk Vogelius.