5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Flying Tiger Copenhagen

Store Operations & Training Specialist, IMEA

København K

In this exciting role you will oversee all retail operation guidelines and training material developed for our franchise stores.

This is a role that will require market visits and therefore you must expect business trips to be part of your job. Our current franchise markets in the region are Saudi Arabia, Israel, Bahrain, Kuwait, UAE, Oman, Qatar, and this autumn we will open in Turkey – we have much more to come.

Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab

Forretningsudviklingskonsulent

København K

Se video om Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab som arbejdsplads

Kan du lede tværgående projekter uden at miste overblikket? Og vil du være med til at lave kommercielle markedsanalyser og arbejde med forretningsudviklingsinitiativer på tværs af vores forretningsområder?

Som forretningsudviklingskonsulent har du et blik for udvikling af klienter og nye forretningsområder. Du indgår i et mindre team, der består af dig og to forretningsudviklingskonsulenter. Du får stort ansvar med mulighed for indflydelse på stillingen og dine opgaver favner bredt.

Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab
e-nettet A/S

Business Consultant til udvikling af ESG-området i den finansielle sektor

København K

Vi har brug for dig, der vil være med til at finde og danne kvalitetsdata, som kan understøtte den finansielle sektor i en mere bæredygtig retning.

I rollen som Business Consultant i e-nettet vil du netop få en central rolle, hvor du sammen med den samlede finansielle sektor og mange eksterne dataleverandører, skal finde det helt rigtige datagrundlag for sektoren til en mere bæredygtig omstilling.

e-nettet A/S
Gem
Keepers

Bliv Consultant i Keepers ESG services

København K

Drømmer du om at arbejde som konsulent inden for spændingsfeltet mellem finans og ESG/bæredygtighed i en virksomhed, der brænder for at udvikle sine medarbejdere? Ønsker du at blive en del af et fællesskab, hvor det faglige og sociale går op i en højere enhed? Så bliv graduate i Keepers ESG services Graduate program KeepUp Academy i 2024!

Du vil blive en del af et dedikeret team af kollegaer med stærkt fokus på sammenhold i en innovativ virksomhed, der leverer ESG services i spændingsfeltet af ESG, rapportering og data.

Keepers
Etisk Handel Danmark

Rådgiver i bæredygtig udvikling og handel

København K

Som rådgiver bliver du en del af et stærkt, internationalt orienteret team, som alle brænder for ansvarlig forretning, bæredygtighed og global udvikling.

Din kerneopgave består i at facilitere samarbejde, videndeling og handling på tværs af private og offentlige aktører om menneskerettigheder, natur, miljø og klima i globale værdikæder. Formålet er at fremme økonomisk og bæredygtig udvikling gennem ansvarlig global handel.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV