32 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

32 jobannoncer

Gem
Hillerød Kommune

Analytisk stærk udviklingskonsulent til Ejendomme

Hillerød

Har du lyst til et meget alsidigt job i tæt relation til chef og ledere og med kontakt til direktion, politikere og gode kollegaer?

Vi søger en analytisk stærk, strategisk og serviceminded konsulent der kan stå i spidsen for vores udviklingsprocesser. Du skal være den sikre hånd i hverdagen og være med til at koordinere en del af vores administrative opgaver. Nogle af dine opgaver er fx at være facilitator for udviklingsprojekter, hvor du skal sørge for fremdrift og inddragelse af relevante kollegaer.

Gem
Hillerød Kommune

Indskolingslærer med dansk, kristendom, idræt og billedkunst til Kornmarkskolen

Skævinge

Du vil som den kommende klasselærer også have en lektion til Klassens Liv. Der vil endvidere være holdtimer i skemaet, der bruges til holddannelse og Co-teaching på 2. årgang. Du kommer til at indgå i et tæt teamsamarbejde med erfarne lærere og skolepædagoger.

Du bliver en del af en indskoling, hvor vi sammen udvikler det inkluderende læringsmiljø med deltagelsesmuligheder for alle.

Gem
Hillerød Kommune

7 timers pædagogmedhjælper

Hillerød

Verdens bedste studiejob.

Vi har heste, lamaer, geder, fisk, vandrende pinde, musikrum (som måske skal opdateres), computerrum (som måske skal opdateres), indendørs hal, store grønne områder på og omkring Ødammen og så er vi omkranset af fodboldbaner.

  • Du kan forvente glade og positive kollegaer, som gerne vil dig og børnene.
  • Du kan forvente frihed til at udvikle dine aktiviteter.
  • Du kan forvente rig mulighed for luft i hovedet.
Gem
Hillerød Kommune

SSH til nattevagt til Skovhuset - genopslag

Hillerød

Vil du gerne arbejde på et plejehjem, hvor vi har fokus på den enkelte beboers behov, og hvor målet hver dag er at højne livsglæden og kvaliteten, og hvor vi har integreret mange teknologiske løsninger i hverdagen?

I Skovhuset bestræber vi os på, at beboernes liv kommer til at ligne deres tidligere liv, så meget som det nu er muligt, og at personalet i hverdagen tager udgangspunkt i beboernes livshistorie og ønsker.

Gem
Hillerød Kommune

Pædagogmedhjælper med gåpåmod til specialundervisning for unge

Hillerød

Vil du være med til at give unge med særlige behov den bedste start på voksenlivet? Har du lyst til at være en del af et undervisningsmiljø med glade elever, hvor du ikke er i tvivl om, at du gør en forskel?

CSU Egedammen er opbygget som en lille undervisnings-by med 15 bygninger, og hvert team har sit eget hus. Vores dygtige og erfarne medarbejdere samarbejder i en åben dialog med et professionelt fokus og masser af plads til humor.

Gem
Hillerød Kommune

Dansklærer til udskolingen på Frederiksborg Byskole

Hillerød

Brænder du for at samarbejde med gode og dygtige kolleger om planlægningen, undervisning, og i det hele taget for at få børn og unge mennesker til at trives og lære, så søg denne stilling.

Frederiksborg Byskole er en velfungerende skole med interesserede og ressourcestærke elever og forældre. Vi har cirka 750 elever fordelt på tre-fem spor. I udskolingen er der to ekstra talentidrætsspor. Skolen ligger naturskønt op til skoven og alligevel meget centralt – få minutters gang fra Hillerød Station.

Gem
Hillerød Kommune

Gartner til kirkegård og krematorieafløsning

Vi håber, vores nye kollega har kirkegårdserfaring inden for anlæg af gravsteder, og det vil være et plus med erfaring i at bruge entreprenørmaskiner. Man skal desuden kunne strukturere indkøb/materiel til at løse arbejdsopgaverne samt selv kunne vedligeholde alle små maskiner og håndværktøj.

Vi forventer, at vores nye kollega vil være med til at sikre god synergi i gruppen og gerne vil bidrage til den konstruktive løsning af opgaven, gerne med input fra andre jobs.

Gem
Hillerød Kommune

Sagsbehandler til BPA og merudgifter

Hillerød

Har du lyst til at gøre en forskel for mennesker med fysiske eller psykiske funktionsnedsættelser? Har du en socialfaglig eller administrativ baggrund?

I Socialfaglig Enhed arbejder vi målrettet på at sikre, at borgerne får det tilbud, der matcher deres behov, ligesom vi har øje for at anvende ressourcerne bedst muligt. Det er vigtigt for os, at borgerens samlede plan giver mening i den enkeltes liv.

Gem
Hillerød Kommune

Ansvarshavende sygeplejerske i aftenvagt til Plejehjemmet Skovhuset

Hillerød

Nyt job, nye udfordringer, nye muligheder og ikke mindst et fast team med gode kollegaer.

Skovhuset er præget af gode værdier og plads til den enkelte. Vi sætter det gode arbejdsmiljø og omsorg højt på dagsordenen og går nysgerrigt til opgaverne.

Har du lyst til at dele ud af din sygeplejeviden og vil du være med til at sætte dit præg på sygeplejerskefunktionen i Skovhuset, så er det dig vi har brug for.

Gem
Hillerød Kommune

Psykolog til Familiehuset i Hillerød - 30-37 timer

Hillerød

Har du lyst til at bidrage til et velfungerende behandlingstilbud til sårbare og udsatte familier og deres børn/unge?

Familiehusets primære opgave er rådgivning og behandling af familier med børn/unge i aldersgruppen 0-18 år. Vi varetager i stigende omfang individuel og familiebaseret psykologisk behandling af børn og unge med tungere diagnoser, som er udskrevet fra behandling i børne- og ungdomspsykiatrien til kommunal indsats.

Gem
Hillerød Kommune

Vores modtagelse i Familiesektionen mangler en handlekraftig og engageret socialrådgiver

Hillerød

Hos os får du et meget vigtigt og meningsfuldt arbejde med børn, unge og familier i udsatte positioner.

Vi har fokus på inddragelsen af børn, unge og deres netværk, den tidlige opsporing og det tværprofessionelle samarbejde samt at styrke kvaliteten i sagsbehandlingen.

Vi har ambitioner for de børn, unge og familier, som vi samarbejder med og vi sætter en dyd i høj faglighed, gensidig tillid, anerkendelse og et godt arbejdsmiljø.

Gem
Hillerød Kommune

Erfaren socialrådgiver til det specialiserede børneområde - Et job hvor du kan gøre en forskel

Hillerød

Hos os er dit fokus ikke kun barnet/den unge med funktionsnedsættelsen. Du kommer til at arbejde med hele familien og er dermed med til at sikre viden og kontinuitet for familien.

Du bliver en del af en arbejdsplads i udvikling, med en rammesættende ledelse og dygtige kolleger. Vi lægger vægt på at være tværfagligt let tilgængelige for hinanden, og vi har fokus på den helt tidlige forebyggende indsats.

Gem
Hillerød Kommune

Skolepædagog til Frederiksborg Byskoles fritidsordning

Hillerød

HFO Byskolen søger en dygtig skolepædagog på fuldtid, som brænder for børns trivsel, udvikling og læring. Du vil have base på måske Danmarks smukkeste arbejdsplads, løse pædagogiske opgaver både i fritids- og skoledelen samt deltage i vores tværprofessionelle samarbejde.

Du vil have funktion som kontaktpædagog, som både gør sig gældende i HFO- og skoleregi. Dermed bliver du både en del af en HFO-afdeling samt klasse- og årgangsteamet på 0. årgang.

Gem
Hillerød Kommune

Fagligt funderet og struktureret pædagog til Følstruphusene i Nødebo

Fredensborg

Kan du lytte, være nysgerrig og tænke nyt sammen med borgerne? Vil du være med til at opfylde deres drømme og ønsker om et meningsfuldt liv?

Her på Følstruphusene drømmer borgerne og det er vores job som medarbejdere at indgå i anerkendende relationer, lytte til borgers intention og være nysgerrig på, hvordan det kan lade sig gøre at føre drømmene ud i livet.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads med fokus på faglig kvalitet, udvikling og kompetenceudvikling.

Gem
Hillerød Kommune

Pædagog til KompetenceCenter Vest

Skævinge

Kompetencecenter Vest (KCV) er Kormarkskolens specialklasserække for normaltbegavede elever med specifikke vanskeligheder med impulsstyring/opmærksomhed (ADHD/ADD) og/eller kontakt og kommunikation (autismespektrumforstyrrelser).

Vi tilbyder dig

  • At blive en del af en spændende arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder
  • Gode engagerede kollegaer
Gem
Hillerød Kommune

Lærer til Indskolingen på Kornmarkskolen, afd. Ll. Lyngby

Skævinge

Kompetence Center Vest (KCV) er Kornmarkskolens specialafdeling for normaltbegavede elever med specifikke vanskeligheder med impulsstyring/opmærksomhed (ADHD/ADD) og eller kontakt og kommunikation (autismespektrumforstyrrelser).

Vi søger en lærer, som meget gerne har en bred indsigt i elever med vanskeligheder inden for ovenstående områder. Du skal kunne se mulighederne i et tæt samarbejde mellem lærere, pædagoger og andre faggrupper med henblik på at etablere de mest optimale rammer for elevernes læring og udvikling.

Gem
Hillerød Kommune

Erfaren og visionær leder til PPR

Hillerød

Vi søger en visionær PPR leder, som brænder for at gøre en forskel for børn, unge og familier i udsatte positioner. Vi ønsker at bidrage til at vende den stigende mistrivsel ved at udvikle stærke fællesskaber i både dagtilbud og skoler.

Vi tilbyder

  • En spændende arbejdsplads med dedikerede medarbejdere og lederkolleger.
  • En arbejdsplads med fleksibilitet.
  • Et fællesskab hvor man aldrig står alene med det, der er svært. Ledelse er noget, vi gør sammen.
Gem
Hillerød Kommune

Plejehjemsleder til Skanselyet

Hillerød

Skanselyet er hjem for 84 plejehjemsbeboere, der fra husets 80 store boliger med egen altan, kan nyde udsigten til skov og grønne arealer. Vi har orangeri, sansehaver, sanserum med rislende vand og rolige lyde og et kolonihavehus, ligesom vi har en børnehave tæt på.

Ledelsesstrukturen er flad, og vi har et stort fokus på inddragelse og samarbejde. Vi har en humoristisk, uformel og positiv omgangstone. Hos os er der højt til loftet, og du vil opleve, at du altid er velkommen i hele huset.

Gem
Hillerød Kommune

To pædagogmedhjælpere til Firkløverens Børnehus

Gørløse

Brænder du for pædagogik i et 0-6 års børnehus og formår du at skabe spændende læringsmiljøer for alle børn – så er det dig, vi mangler.

Vi søger to pædagogmedhjælpere på 34 og 37 timer ugentligt til vores børnehus, den ene stilling er i vores vuggestueafdeling og den anden er i vores børnehaveafdeling. Firkløverens Børnehus er en stor lys integreret institution med ca. 100 børn i alderen 0-6 år.

Vi er beliggende i Gørløse, lige uden for Hillerød, hvor vi er tæt på naturen.

Gem
Hillerød Kommune

SSA til aftenvagt i Hjemmeplejen

Hillerød

Vi arbejder i et 5-2 rul. Vagterne ligger hver man- tirsdag og hver anden fre-lør-søndag i ulige uger.

På aftenholdet er der 2 assistenter og 5 hjælpere på et team og vi arbejder i et hus, hvor der er andre tilsvarende grupper og sygeplejen, så der er altid mulighed for hjælp og sparring.

Vi vægter et godt arbejdsmiljø med et godt kollegialt fællesskab, læring, humor og tid til opgaverne.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV