27 job matcher din søgning 27 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hillerød Kommune Social- og sundhedshjælper til Skanselyet

Hillerød Kommune

Plejehjemmet Skanselyet søger en social- og sundhedshjælper til Lyet 1. sal, som gerne vil være en del af et dygtigt plejeteam. Vi søger tiltrædelse pr. 1. februar eller tiltrædelse snarest.

Hvad siger du til at arbejde på et plejecenter i stor udvikling og hvor borgeren altid vil være i centrum – Vil du være med i et team med humor, højt til loftet, godt sammenhold og høj faglighed? – Vil du være en del af et team hvor værdighed for det enkelte menneske vil være i højsædet? Så læs videre her!

Kan du genkende dig selv i følgende udsagn

 • Du er uddannet social- og sundhedshjælper.
 • Du kan omgås alle. Du har gode relationelle kompetencer, og forstår også at kommunikere med mennesker, der har tabt ordene.
 • Du er god til at skabe overblik, tager ansvar, er initiativtager og med til at understøtte med din faglighed, der bidrager til beboernes trivsel, sundhed, værdighed og individualitet.
Hillerød Kommune Social- og sundhedsassistent til Skanselyet

Hillerød Kommune

Plejehjemmet Skanselyet søger en social- og sundhedsassistent til Lyet 1. sal, som gerne vil være en del af et dygtigt plejeteam. Vi søger tiltrædelse pr. 1. februar eller tiltrædelse snarest.

Hvad siger du til at arbejde på et plejecenter i stor udvikling og hvor borgeren altid vil være i centrum – Vil du være med i et team med humor, højt til loftet, godt sammenhold og høj faglighed? – Vil du være en del af et team, hvor værdighed for det enkelte menneske vil være i højsædet? Så læs videre her!

Kan du genkende dig selv i følgende udsagn

 • du er uddannet social- og sundhedsassistent
 • du kan omgås alle. Du har gode relationelle kompetencer, og forstår også at kommunikere med mennesker, der har tabt ordene
 • du er god til at skabe overblik, tager ansvar, er initiativtager og med til at understøtte med din faglighed, der bidrager til beboernes trivsel, sundhed, værdighed og individualitet
Hillerød Kommune Uddannet pædagog eller pau-assistent, 30 timer pr. uge til Vuggestuen Margrethevej

Hillerød Kommune

Vuggestuen Margrethevej er på udkig efter en uddannet pædagog eller pau-assistent, som har lyst til at dele sin vuggestueglæde og faglighed med os.

Vi er en selvejende vuggestue, som holder til i Hillerød Midtby på Margrethevej 26. Her huser vi 40 skønne vuggestuebørn i alderen 0 - 3 år. Vores hus er indrettet så børnene er fordelt på tre stuer, og vi har en dejlig fælles have/legeplads. Vores personalegruppe består af; 6 pædagoger, 6 medhjælpere, 1 studerende (i perioder), 1 køkkenleder samt 1 leder.

Vi arbejder vi ud fra en science didaktisk tilgang til det pædagogiske arbejde, og har for tiden opmærksomhed på at højne vores faglighed omkring børnenes sproglige udvikling, samt vores tilgang til relationsarbejdet i de små børnefællesskaber. Særligt med fokus på vores børn og familie i udsatte positioner.

Hillerød Kommune BI-konsulent

Hillerød Kommune

Har du lyst til at arbejde med ledelsesinformation, nøgletal, prognoser mv. og brænder du for at skabe sammenhæng i data til meningsfuld indsigt i områderne, så læs endelig videre!

Sammen med fagområderne udvikler vi intelligente og forretningsunderstøttende BI-løsninger, som sikrer et datadrevet beslutningsgrundlag på tværs af hele organisationen.

Du vil i rollen få stor indflydelse på og ansvar for en bred palet af egne opgaver, som blandt andet indebærer at:

 • Skabe overblik og sammenhæng mellem konkrete forretnings- og styringsbehov.
 • Udvikle BI-løsninger, analyser og rapporter, der kan understøtte medarbejderne og lederne i forvaltningens fagafdelinger.
 • Bidrage til udvikling og konsolidering af Hillerød Kommunes tværgående BI-system KMD Insight (KMD OPUS LIS), som er baseret på SAPs business objects platform.
Gem
Hillerød Kommune Pædagogmedhjælper (vikar/afløser) til Bocenter for borgere med særlige behov

Hillerød Kommune

Få frihed som vikar på Bocenter for unge og voksne med særlige behov.

Har du brug for at supplere SU'en? Eller en anden indtægt. Og vil du bruge tiden på noget, der betyder noget for andre. Måske passer det ind i dit studie, og du trænger til noget praksiserfaring, eller måske har du bare tid til overs og vil gerne prøve kræfter med vores verden.

Først og fremmest samarbejder du med borgerne, som er mennesker med mange forskellige særlige behov. Du samarbejder med borgeren om at få størst mulig bestemmelse over eget liv og at finde frem til, hvad der er livskvalitet for den enkelte

Du har en fast tilknytning til Bocentret og til en bestemt afdeling; det kan være på Vingen i Hillerød eller på Følstruphusene i Nødebo. Du får megen frihed og et fleksibelt arbejde uden fast timetal. Men du kan regne med, at vi får brug for dig med jævne mellemrum.

Hillerød Kommune Social- og sundhedshjælper til Lions Parks hjemmepleje

Hillerød Kommune

Har du lyst til at være en del af et team, hvor der er en god stemning og et højt fagligt niveau?

Vi søger en engageret og dygtig social- og sundhedshjælper til vores lille hjemmepleje på Lions Park. Her udfører vi visiterede ydelser i form af sygeplejeydelser og praktisk hjælp til beboere i Lions Park´s 90 seniorboliger. Seniorboligerne ligger i tilknytning til Lions Park Plejehjem, som er et af kommunens smukkest beliggende plejehjem. Hjemmeplejen har base på plejehjemmet, og er en integreret del af huset.

Vi fokuserer meget på borgernes livskvalitet og tryghed, med en stor respekt for det levede liv, og vi søger hver dag at bidrage til at borgerne føler sig set, hørt og respekteret.

Vi kan tilbyde

 • Spændende faglige udfordringer i hverdagen
 • En arbejdsplads i udvikling og med fokus på et godt arbejdsmiljø
 • Medindflydelse og medansvar for arbejdsopgaver i teamet
 • Tæt samarbejde med kolleger i teamet
Hillerød Kommune Pædagogmedhjælper til Selskov Børnehus

Hillerød Kommune

Selskov Børnehus søger en fast pædagogmedhjælper på 7-8 timer pr. uge til den ene børnehavegruppe. Timerne er for nuværende samlet på en hel arbejdsdag og ligger på onsdage.

Selskov Børnehus flyttede den 28. februar i år over i vores nye bygning. Vi er en integreret institution normeret til 80 børn fordelt på to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper. Du skal have lyst til at være en del af processen med at skabe et integreret dagtilbud, og opstart af en ny børnehavegruppe.

Din profil - du

 • har lyst til at arbejde med børnehavebørn
 • drager omsorg for børnene.
 • er engageret og nærværende sammen med børnene, uanset om I leger, læser, spiser eller tager tøj på
Hillerød Kommune Pædagog søges til Selskov Børnehus

Hillerød Kommune

Vi søger en engageret pædagog til Selskov Børnehus, som vil være en del af processen med at etablere et integreret dagtilbud.

Stillingen er i vuggestuen med start 1. februar 2023 eller hurtigst muligt. Timetallet kan vi tale om, men som udgangspunkt ligger det på 35-37 timer.

Selskov Børnehus åbnede som vuggestue i marts 2020, og den 28. februar i år flyttede vi over i vores nye bygning. Vi er en integreret institution normeret til 80 børn fordelt på to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper. Du skal have lyst til at være en del af processen med at skabe et integreret dagtilbud, udvikling af en ny organisation og fælles kultur.

Vi er for nuværende 16 ansatte med variation i køn, alder og erfaring, så tøv ikke med at søge, hvis du er nyuddannet. Du skal have lyst til at være en aktiv og engageret del af personalegruppen. Vi arbejder målrettet med vores pædagogiske praksis, og vejen til forandring og udvikling starter med os selv.

Hillerød Kommune Medhjælpere til Selskov Børnehus

Hillerød Kommune

To pædagogmedhjælpere på 30-35 timer per uge søges til tidsbegrænset ansættelse i vuggestuen i Selskov Børnehus.

Vi har brug for en barselsvikar fra 1. januar 2023 til slut juni, timetallet kendes ikke endnu, men omkring 30 timer.

Vi søger også en vikar for en langtidssyg medarbejder, med forventet fravær 2-3 måneder med evt. forlængelse i et barselsvikariat efterfølgende.

Selskov Børnehus åbnede som vuggestue i marts 2020, og den 28. februar i år flyttede vi over i vores nye bygning. Vi er en integreret institution normeret til 80 børn fordelt på to vuggestuegrupper og to børnehave grupper. Du skal have lyst til at arbejde med vuggestuebørn, og være en aktiv, engageret del af personalegruppen.

Hillerød Kommune Pædagog til vuggestuen/børnehaven i Børnehuset Labyrinten

Hillerød Kommune

Brænder du for at få gang i din karriere som nyuddannet pædagog eller trænger du til nye udfordringer og luftforanding, så har vi måske jobbet til dig.

Vi søger nemlig en uddannet pædagog til vuggestuen og børnehaven i Børnehuset Labyrinten i Området Ullerød i Hillerød kommune. Det er en fuldtidsstilling på 37 timer – med tiltrædelse snarest muligt.

Sådan er din nye arbejdsplads

 • vi er en bred vifte af unge og ældre personaler, som bruger hinanden meget i det daglige pædagogiske arbejde
 • vi har en høj trivsel i huset
 • vi giver dig plads til at udvikle dine kompetencer i vores spændende hus
 • vi handler på det, der kræver handling
Hillerød Kommune Pædagogmedhjælper og tilkaldevikarer til Børnehjørnet pr 1. januar 2023 eller hurtigst mulig efter

Hillerød Kommune

Børnehjørnet søger en pædagogmedhjælper til en fast stilling på 35 timer om ugen til vores vuggestueafdeling. Børnehjørnet er en kommunal institution med plads til 78 livlige, glade og nysgerrige børn, og 18 engagerede pædagogiske medarbejdere. Vi har både en vuggestueafdeling og en børnehaveafdeling.

I det pædagogiske arbejde lægger vi vægt på trivsel, udvikling, og læring. Vi tilstræber os, at få skabt en hverdag omkring børnene som tager afsæt i børnenes nysgerrighed for verden omkring dem. Dette gør vi ved at følge børnene i øjenhøjde og gribe deres initiativer og ideer, så vi sammen får skabt en hverdag, der er udfordrende, legende og spændende for det enkelte barn og fællesskabet.

Vi lægger stor vægt på et tæt og positivt forældresamarbejde, og ser hele familien som en del af vores institution.

Hillerød Kommune Pædagog med det faglige kompas rettet mod det gode børneliv

Hillerød Kommune

Er du nysgerrig, legeglad og vild med det gode børneliv?

Chili søger to pædagoger med godt humør, energi, høj faglighed og lyst til at blive klogere. I Chili er vi i 2022 i gang med et kompetenceforløb ”Leg for dig”. Det gode børneliv ligger os meget på sinde, der hvor børnenes initiativer, invitationer og optagethed tages alvorligt. Du skal derfor være interesseret i, at gå på opdagelse i legens betydning for børnenes udvikling, trivsel, læring og ikke mindst din positionering i relationer.

I Chili er der højt til loftet og den enkeltes stemme, oplevelser og initiativer tages alvorligt både af kolleger og leder. Som pædagog i Chili er du en del af vores pædagogfaglige netværk, hvor der på kontinuerlige møder er sparring, refleksioner og visioner med de øvrige pædagoger i huset. Derudover har man som pædagog i Chili tid til andet arbejde, hvor man evaluerer, planlægger eller ”bare” tænker pædagogiske tanker.

Hillerød Kommune Områdeleder til plejehjemmet Skanselyet

Hillerød Kommune

Vi søger en involverende og lyttende områdeleder til Lyet stuen på plejehjemmet Skanselyet

Er uddannet sygeplejerske eller har du en anden relevant sundhedsfaglig uddannelse? Brænder du for ledelse og det gode ældreliv? Og kan du have mange bolde i luften og stadig smile, hvis vi ikke får grebet dem alle? Så er det måske lige DIG, vi søger!

Vi søger en synlig og nærværende områdeleder, der brænder for at skabe hjemlige rammer og god livskvalitet for vores beboere. En leder, der er klar til at overtage roret på Lyet stuen, hvor beboernes hverdagsliv og medarbejdernes arbejdsliv er omdrejningspunktet.

Vi søger dig, der kan balancere mellem udvikling og implementeringstiltag i en organisation, som hele tiden udvikler sig. Dig, der gerne vil og har flair for personaleledelse og for hvem det at bruge ressourcerne optimalt er naturligt. Kan du genkende dig selv i det, så vil du trives hos os!

Hillerød Kommune Vagtplanlægger til Plejehjemmet Skovhuset

Hillerød Kommune

Plejehjemmet Skovhuset søger pr. 1. januar 2023 eller efter aftale, en vagtplanlægger 32-37 timer om ugen.

Vores medarbejdere er det bedste guld vi har, og trivsel og forudsigelighed er i fokus hos os.

Skovhuset er Hillerød Kommunes største plejehjem med boliger til 104 beboere med forskellige behov for pleje og omsorg 24 timer i døgnet 365 dage om året.

For at klare denne opgave er vi ca. 120 fastansatte medarbejdere, og 20-30 timelønnede tilkaldevikarer. Vi har brug for en makker til vores superdygtige planlægger, der i tæt sparring og samarbejde med områdelederne sørger for den gode langsigtede planlægning.

Det kræver sine kvinder m/k at holde styr på os alle sammen.

Det kræver systematik, evne til planlægning, struktur og overblik, og ikke mindst evne til hurtigt at sadle om hvis ting ændrer sig, eller der er lidt mere ”modvind” på cykelstien end forventet.

Hillerød Kommune Brænder du for god sagsbehandling?

Hillerød Kommune

I Hillerød Kommune søger vi en bygge- og landzonesagsbehandler til vores byggesagsteam. BYG er en sektion i afdelingen By og Miljø i Hillerød og vi administrerer bl.a. byggelov, bygningsreglement, planlov og lokalplaner.

En vigtig del af vores arbejdsområde er endvidere at behandle ansøgninger efter planlovens landzonebestemmelser. BYG består af 14 dedikerede medarbejdere, fordelt på administrative, GIS medarbejdere og byggesagsbehandlere, og vi glæder os til du kommer.

Dine opgaver vil først og fremmest være

 • Behandling af byggelovs- og plansager samt dispensationsansøgninger
 • Behandling af sager om landzonetilladelse. Her vil du indgå i vores landzonegruppe sammen med to meget erfarne kolleger
 • Behandling af klage- og lovliggørelsessager
Hillerød Kommune Demenskonsulent til demensvenlig kommune

Hillerød Kommune

Hillerød Kommune har gennem en årrække arbejdet strategisk med at være demensvenlig. Nu har du muligheden for at byde ind på at bidrage til arbejdet med at understøtte de familier, der har demens inde på livet.

Hillerød Kommune har en bred vifte af tilbud til demente: dagcentre og plejehjemspladser målrettet demente, herunder en særlig enhed for borgere med udadreagerende adfærd samt tilbud om pårørendegrupper og undervisningsforløb.

Som demenskonsulent vil du både få opgaver, der rækker direkte ud til de berørte familier i form af rådgivning, undervisning og gruppeforløb, og du vil komme til at undervise og vejlede kollegaer i relevante emner inden for demensområdet. Vi ønsker os en ny kollega, der er nysgerrig på viden og gavmildt deler ud af den både til borgere, ansatte og aktører i civilsamfundet – eksempelvis frivillige, erhvervslivet eller chauffører, der er i kontakt med borgere med demens.

Hillerød Kommune Pædagog på 35-37 timer til børnehuset Stjernen

Hillerød Kommune, Skævinge

Børnehuset Stjernen i Skævinge slog dørene op 1. marts 2022.

Vi søger en pædagog, der kan se det spændende i at være med til at bygge en ny kultur og en ny personalegruppe op. En som har lyst til at være med til at skabe og forankre det pædagogiske grundlag.

Stjernen kan tilbyde

 • Spændende og udfordrende arbejdsopgaver.
 • Plads til at byde ind med faglige perspektiver og nysgerrighed.
 • En arbejdsplads i udvikling.

Vi leder efter dig der

 • Er stolt af at være pædagog og har en pædagoguddannelse. Du må gerne være nyuddannet.
 • Er glad for at lege sammen med børnene.
 • Er glad for dit arbejde og har en positiv livsholdning.
Hillerød Kommune Skolekonsulenter – Fokus på stærke fællesskaber og sproglig udvikling

Hillerød Kommune

Brænder du for, at alle børn får de bedste deltagelsesmuligheder i det faglige og sociale? Og har du et ønske om at arbejde i en skoleafdeling med fagligt engagerede kolleger og en åben læringskultur? Så søg en af vores to unikke stillinger

Hillerød Kommune har nu mulighed for at slå to skolekonsulentstillinger op med stort fokus på et tæt samarbejde med skolerne om at sikre de bedste betingelser for at alle elever lærer og trives.

Opgaverne vil bl.a. være:

 • Tovholder for hhv. vores kommunale læse- og dysleksivejledernetværk og derigennem fastholde fokus på konkrete indsatser, der understøtter retningen i Hillerød Kommunes handleplan for sprog og læsning
 • Planlægning og gennemførelse af kompetenceudviklingsaktiviteter med fokus på sproglig udvikling
 • Støtte og sparring med kommunens skoleledere, læsevejledere og dysleksivejledere på skolerne
Hillerød Kommune Pædagoger eller pædagogmedhjælpere til Kompetence Center Vest

Hillerød Kommune, Skævinge

Kompetence Center Vest (KCV) er Kornmarkskolens specialafdeling for normaltbegavede elever med specifikke vanskeligheder med impulsstyring/opmærksomhed (ADHD/ADD) og eller kontakt og kommunikation (autismespektrumforstyrrelser).

KCV har plads til 58 elever. Vi har elever fra 0. kl. til 9. kl., og de går i 9 klasser.

De(n) ledige stillinger er i indskolingen.

Vi er et heldagstilbud med skole og HFO, hvilket betyder, at vi har åbent fra kl. 7.30 til kl. 16.30, samt åbent i nogle ferier.

Vi søger medarbejdere, som meget gerne har en bred indsigt i elever med vanskeligheder inden for ovenstående områder. Det er en fordel, hvis man har erfaring med elevgruppen, og at man brænder for det pædagogiske arbejde med elever, som har udfordringer. Det er ligeledes en stor fordel, hvis I har erfaringer med undervisning og undervisningsaktiviteter – og meget gerne i flere forskellige fag.

Hillerød Kommune SSA til aftenvagt 28 timer pr. uge til Plejehjemmet Skovhuset

Hillerød Kommune

Er du vores nye aftenvagt og har du lyst til at arbejde 28 timer om ugen i aftenvagt f.eks. 5-2 eller hvad har du at byde på?

Hos os får du en afvekslende arbejdsdag, hvor du har mulighed for medindflydelse, og kunne sætte dine kompetencer i spil hver dag. Du få mulighed for at udvikle dig personligt, men også som en del af et stærkt team. Du får gode kolleger, der er positive og imødekommende, og som ser frem til at få dig som kollega. Endvidere får du en ledelse, som er nærværende.

Skovhuset søger lige nu social- og sundhedsassistenter, der kan og vil være med til at gøre en forskel, for beboerne, familierne samt for og med dine kolleger. Uanset om du har erfaring eller om du er nyuddannet, så skal du være hjertelig velkommen.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV