206 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

206 jobannoncer

Gem
Aarhus Kommune

Datascientist

Aarhus V

Vi søger en datascientist, der kan lide at gå på opdagelse i data og se muligheder sammen med kolleger – enten i teamet eller på tværs af kommunen.

Vi søger en, der har erfaring med at udvikle, træne og evaluere ML-modeller. En, der er nysgerrig på nye metoder og værktøjer. Særlig har vi lige nu fokus på sprogmodeller.

Vi tilbyder dig en fantastisk arbejdsplads med gode arbejdsforhold, godt kollegialt sammenhold, højt til loftet og med stor mulighed for at præge dit nye arbejde som datascientist i Borgmesterens Afdeling.

Gem
Aarhus Kommune

Bliv styrmand på Børnenes Ø: Pædagogisk leder i hjertet af Generationernes Hus!

Aarhus C

Børnenes Ø er en integreret daginstitution for børn i alderen 0-6 år. Vi er en nyere institution, beliggende i fantastiske omgivelser som en del af Generationernes Hus på Aarhus Ø. Husets vision er tydelig: ”At være den levende ramme om det værdifulde fællesskab på tværs af generationer”.

Stillingen som pædagogisk leder er nyoprettet og unik inden for sit felt. Du indgår i et ledelsessamarbejde med dagtilbudslederen for Dagtilbud Aarhus Ø og sammen varetager i den daglige ledelse af Børnenes Ø.

Gem
Aarhus Kommune

Er du vores nye pædagogiske leder af 3., 4. og 5. årgang? Vil du være med til at lede og udvikle Skæring Skoles inkluderende indsatser?

Vi søger dig, der kommer med en stor værktøjskasse fra AKT-feltets undersøgende og stilladserende tilgang til børn/unge og til skolens relationelle dynamikker.

Vi tilbyder dig at

  • blive nærmeste personaleleder for ca. 15 medarbejdere tilknyttet 3., 4. og 5. årgang
  • blive en bærende del i ledelsen af vores ”inkluderende fællesskaber” og dertil tilknyttede vejledere og ressourcepersoner
  • indgå i et stærkt, professionelt, humoristisk og psykologisk trygt ledelsessamarbejde.
Gem
Aarhus Kommune

Projektchef til Kongelunden

Aarhus C

Her får du muligheden for at stå i spidsen for udviklingen af et af Danmarks største storbynære rekreative områder og være med til at forme fremtidens Aarhus.

Med en projektøkonomi på næsten en milliard kroner og med støtte fra både kommunen og private donorer skal du lede en engageret projektgruppe, navigere i et komplekst interessentlandskab og sikre, at visionen om Kongelunden bliver til virkelighed.

Gem
Aarhus Kommune

Pædagogisk leder i Vuggestuen Spiloppen – stå i spidsen for en lille perle ved Brabrandsøen

Brabrand

Brænder du for udvikling af vuggestuepædagogik? Har du lyst til at være pædagogisk leder tæt på børnene?

Som pædagogisk leder har du ansvaret for den pædagogiske praksis i Vuggestuen Spiloppen. Din primære opgave er at skabe rammer og forudsætninger for det pædagogiske arbejde med børnene gennem klare mål, organisering af arbejdet og faglig sparring og feedback til dine medarbejdere.

Vores vuggestue er velfungerende, har en stabil personalegruppe, engagerede forældre og ikke mindst en hverdag fyldt med 27 skønne børn i alderen 0-3 år.

Gem
Aarhus Kommune

Skoleleder til Solbjergskolen – skolen for alle byens børn

Solbjerg

Lige nu søger vi en skoleleder til Solbjergskolen, som er en veldrevet skole kendetegnet ved et trygt og inkluderende miljø, hvor alle elever skal fagligt udfordres.

Vi er ikke bare en skole i Solbjerg, vi er hele Solbjergs skole. Vi er et rart lære- og værested, hvor trivsel og glæden ved at lære nyt er i centrum for alle børn og unge.

Er du klar til at lede en skole i vækst med et stærkt fællesskab i ryggen? Vi garanterer en varm velkomst!

Gem
Aarhus Kommune

Rektor til det Jyske Kunstakademi – realiser ambitionerne for fremtidens kunstakademi i nye omgivelser

Aarhus C

Det Jyske Kunstakademi søger en rektor med indsigt i billedkunstens faglighed, der vil lede, udvikle og styrke landets næstældste billedkunstneriske uddannelsesinstitution på et afgørende tidspunkt i dens historie.

Det Jyske Kunstakademi tilbyder en videregående 5-årig uddannelse i billedkunst, og vi har aktuelt 40 studerende og 12 deltidsansatte medarbejdere. Akademiet er en lille, levende organisation med en struktur og størrelse der gør, at der ikke er langt fra ledelse til studerende og akademiets forskellige medarbejdere

Gem
Aarhus Kommune

Viby Skole søger pædagogisk leder til indskoling/SFO

Viby J

Er du interesseret i udvikling af læringsmiljøer og pædagogisk praksis i almen og specialområdet, så har vi jobbet til dig.

Vi forventer, at du, med din faglige baggrund og erfaring, har evnen til at skabe et åbent og tillidsfuldt samarbejde mellem elever, forældre og medarbejdere, hvor vi tager udgangspunkt i mottoet ”Børn gør det rigtige – hvis de kan”.

Gem
Aarhus Kommune

Teamleder til pædagogisk psykologisk rådgivning (PPR)

Viby J

Brænder du for ledelse, og er du optaget af at skabe de bedst tænkelige rammer for børn og unges trivsel?

Motiveres du af at lede læringsfællesskaber mellem Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) og dagtilbud, skole og klub, hvor den fælles opgave er at skabe Bredere Børnefællesskaber, hvor færre børn mistrives og står udenfor det lokale fællesskab?

Gem
Aarhus Kommune

Ellevangskolen søger ny skoleleder

Risskov

Er du en passioneret og tillidsskabende leder, som ønsker at stå i spidsen for en veldrevet skole, der emmer af diversitet og mangfoldighed?

Ellevangsskolen er en større skole i Aarhus Kommune, som er lokal forankret i Risskov og rummer 820 elever, et elevtal, som er støt stigende. Du bliver leder af en skole med 120 medarbejdere og et ledelsesteam, som er kendetegnet ved integritet og gennemsigtighed, og hvis alsidige kompetencer komplementerer hinanden.

Som skoleleder på Ellevangskolen har du det overordnede personaleansvar og udstikker, i samarbejde med skolebestyrelsen, ledelsesteamet og medarbejderne, retning og rammer for skolens virke og udvikling.

Gem
Aarhus Kommune

2 pædagogiske ledere søges til specialskole i Aarhus Kommune

Brabrand

Vil du være med til at skabe et godt fundament og gode rammer for børnenes læring og trivsel på en specialskole med en kultur præget af mangfoldighed og undervisningsdifferentiering?

Vi tilbyder to spændende stillinger. Den ene ledige lederstilling har personale- og pædagogisk ledelse af mellemtrinklasser med tilhørende SFO-tilbud. Den anden stilling er konvertering af en midlertidig stilling til en fast stilling. Denne stilling har personale – og pædagogisk ledelse i indskolingsklasser.

Gem
Aarhus Kommune

Vi søger en afdelingsleder til Bocenter Tranbjerg – et bosted i stærk udvikling

Tranbjerg J

Ønsker du at understøtte det gode liv for borgerne? Brænder du for at gøre en forskel på et vigtigt og spændende kernevelfærdsområde? Er du passioneret omkring samarbejdet med beboere og pårørende?

Vores ene afdelingsleder har søgt nye udfordringer, og vi søger derfor en afdelingsleder til at blive en del af et tæt makkerpar i afdelingsledelsen. Bocenter Tranbjerg bliver den fælles opgave, samtidig med at I hver især har jeres lederansvar for de forskellige afdelinger. I det daglige betyder det et selvstændigt ansvar og spillerum og en sparringspartner helt tæt på.

Gem
Aarhus Kommune

Afdelingsleder til Jord og Grundvand

Brabrand

Vil du stå i spidsen for vores arbejde med jord og grundvand og evner du at finde tværgående løsninger i Danmarks hurtigst voksende kommune så har du mulighed for at blive afdelingsleder for Jord og Grundvand, Aarhus Kommune.

Som afdelingsleder for Jord og Grundvand får du en central rolle i den grønne omstilling, og du kan glæde dig til:

  • At arbejde med et område med ambitiøse politiske mål.
  • At arbejde sammen med engagerede ledere og medarbejdere om at skabe forandringer i samfundet.
  • Et afvekslende arbejde med opgaver indenfor strategi og politik, teknologi og adfærdsændringer.
Gem
Aarhus Kommune

Pædagogisk leder søges til Engdalskolen – alle tiders folkeskole!

Brabrand

Da skolen gennem de sidste år har haft stigende elevtilgang, søger Engdalskolen nu en pædagogisk leder til faglig ledelse og personaleledelse af lærerne på de mellemste klassetrin.

Faglig og pædagogisk ledelse tæt på og i praksis skal du brænde for, da det er en forudsætning for at lykkes med den fælles opgave, som vi har sammen – lærere, pædagoger og ledelse – omkring elevernes faglige progression og trivsel.

Det konstruktive samarbejde med en engageret personalegruppe om at skabe en god hverdag for både børn og voksne, kan du glæde dig til.

Gem
Aarhus Kommune

Teknik og Miljø i Aarhus Kommune søger forvaltningschef til By og Natur

Brabrand

Vil du være med til at skabe attraktive og bæredygtige rammer for livet i Aarhus? Motiveres du af en ambitiøs klimadagsorden og komplekse bystrategiske udfordringer, er her muligheden for at gøre en stor forskel for borgerne i smilets by.

Som forvaltningschef for By og Natur leder du syv områder med hver deres områdechef og i alt 700 medarbejdere, der arbejder med alt fra fysisk planlægning og byggeri til klimaomstilling og naturbeskyttelse. Du skal bringe vidt forskellige og dybe fagligheder sammen omkring de fælles målsætninger.

Gem
Aarhus Kommune

Teknik og Miljø i Aarhus Kommune søger forvaltningschef til Fælles Stabe

Brabrand

Har du et skarpt blik for at lede en ”klassisk” stab, tilbyder vi her muligheden for at fortsætte udviklingen af Teknik og Miljø til en af byens bedste arbejdspladser.

Som forvaltningschef for Fælles Stabe leder du fem områder med hver deres områdechef og i alt 110 medarbejdere. Fælles Stabe har en nøglerolle i at sikre organisationens sammenhængs­kraft. Det gør vi ved at bistå de andre forvaltningsområder med administrativ støtte, så de har mulighed for at fokusere på deres kerneopgaver.

Gem

Barselsvikar til specialklasserne i udskolingen på Møllevangskolen

Aarhus V

Nu har du muligheden for at blive en del af Møllevangskolens specialklassers udskolingsteam.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Center for Botilbud og Botilbuddet Kragelund søger 1 medarbejder i opgavebestemt stilling

Højbjerg

Har du lyst til at arbejde på et botilbud, hvor faglighed, tillid, håb og ligeværdighed går hånd i hånd?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Erfaren konsulent/projektleder til udvikling af idræts- og fritidsfaciliteter i Aarhus Kommune

Aarhus C

Vi søger en dygtig og alsidig kollega, der kan arbejde som projektleder, bygherrerepræsentant samt konsulent i forhold til vores mange opgaver...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

GENOPSLAG - BØRNEHAVEPÆDAGOG TIL BØRNEHUSET LUFTEN

Viby J

Er du nyuddannet pædagog eller søger du nye udfordringer?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV