160 job matcher din søgning 160 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 160 resultater.
Aarhus KommunePædagogisk leder til DII Nørrestenbro, Aarhus midtby

Aarhus Kommune

Vores leder gennem mange år går på efterløn, og vi søger derfor en ny pædagogisk leder, der med høj grad af tillid, gejst og personlig autenticitet vil stå i spidsen for vores velfungerende hus. Du træder ind i en afdeling med en stærk kultur og med en fagligt meget kompetent personalegruppe. Vi har fem til dels selvstyrende grupper, som udover vuggestue og børnehave også rummer en skovbørnehavegruppe.

Nørrestenbro har brug for en tillidsbaseret og synlig leder af institutionens 20 engagerede medarbejdere og 90 glade børn.

Som leder i Nørrestenbro forstår du at balancere det uddelegerede ansvar, som du giver de enkelte medarbejdere, inden for rammerne af fællesskabet. Det gør du blandt andet ved tydeligt at sætte de overordnede rammer for, hvordan de enkelte medarbejdere bedst forvalter deres uddelegerede ansvar, så Nørrestenbro altid fremstår som ét hus med en fælles identitet og tilgang til kerneopgaven.

Aarhus KommunePædagogisk leder til nybygget daginstitution i Aarhus centrum - "Vores sted"

Aarhus Kommune

Vi søger en leder, som går forrest som kulturbærer for hele huset, og som med stor kærlighed for pædagogik og praksis bringer sig selv og sine medarbejdere i spil og skaber en tydelig fælles retning.

Din primære opgave er at være en synlig og nærværende daglig leder for ’Vores Steds’ 16 medarbejdere og 76 børn i vuggestue og børnehave. Vi er godt på vej i forhold til at få et godt samarbejde op at stå på tværs af husets stuer, de tidligere personalegrupper og nyt personale. Det betyder, at du har du et godt fundament at arbejde videre ud fra.

Vi tilbyder en lederstilling hvor sammenhængskraft og samarbejde er nøgleord både indadtil mellem stuerne i huset og udadtil i forhold til dagtilbuddet og skolerne i området.

Aarhus KommuneGenopslag: Pædagogisk leder til Børnehaven Bakkehuset

Aarhus Kommune, Skødstrup

Kan du indfri et spirende potentiale i en lille institution, hvor nærhed, tillid og fælles værdier bliver dit omdrejningspunkt? Børnehaven Bakkehuset søger en pædagogisk leder, som med stor kærlighed for pædagogik og praksis bringer sig selv og sine medarbejdere i spil og skaber en tydelig fælles retning.

Som pædagogisk leder i Børnehaven Bakkehuset er din vigtigste opgave at samle huset omkring en fælles retning og skabe en hverdag, som giver organisatorisk overblik samt tid og rum til at fokusere på kerneopgaven.

Børnehaven Bakkehuset har i en årrække oplevet flere ledelsesskift og har derfor brug for en tydelig leder, som ønsker at skabe stabilitet og værdi i den nære praksis gennem samskabelse med engagerede medarbejdere. Du får ansvar for 8 medarbejdere og refererer til dagtilbudsleder. Stillingen består af både børnetid og ledelsestid.

Aarhus KommuneSektionsleder til Sekretariatet i Børn og Unge

Aarhus Kommune, Viby J

For at styrke den daglige ledelse af sekretariatet i Børn og Unge søger vi en sektionsleder til en nyoprettet stilling i sekretariatets afdeling på Grøndalsvej i Viby. Dette er muligheden for dig, som ønsker at udøve nærværende ledelse med et højt fagligt fokus i en politisk organisation, hvor trivsel, læring og udvikling for børnene og de unge er den drivende kraft.

Som ny sektionsleder vil du især få ansvaret for at betjene forvaltningsledelsen på Grøndalsvej samt de decentrale ledere i Børn og Unge.

Du vil møde en tværfaglig medarbejdergruppe, som har et højt engagement og tager stort ansvar for opgaveløsningen. Der er et vedvarende fokus på at skabe en fælles kultur og gode samarbejdsrelationer på tværs af sekretariatet, og det er derfor en oplagt opgave for den processtærke og nærværende leder.

Aarhus KommunePædagogisk leder indskoling, SFO til Vestergårdsskolen

Aarhus Kommune

Vestergårdsskolen giver dig mulighed for at udøve ledelse tæt på. Hos os bliver du del af et stærkt og mangfoldigt fællesskab, kendetegnet ved at sætte handling bag ord.

Opgaven er at føre Vestergårdsskolens SFO og indskoling godt videre med fokus på sammenhængskraft og et højt fagligt niveau. Du skaber stabilitet gennem ro, overblik og tydelig prioritering.

Du har ansvar for Vestergårdsskolens SFO og 0.-4 klasse og er personaleleder for ca. 30 medarbejdere i afdelingerne.

I dit daglige virke praktiserer du faglig ledelse. Du støtter, inspirerer og udfordrer, og du ser alle de gode tiltag, der eksisterer, og sætter rammer for SFO’ens og indskolingens pædagogiske og faglige retning.

Aarhus KommunePædagogisk leder til Børnehuset Mirabellen i Mårslet

Aarhus Kommune

Vi tilbyder et velfungerende integrereret børnehus med glade børn, motiverede og kompetente medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles neuorpsykologisk grundlag. Er du vores nye leder, der med stærk faglighed har lyst til at samarbejde med store og små om at sikre, at Børnehuset Mirabellen bliver ved med at være en harmonisk og attraktiv ramme for gode børneliv og et godt arbejdsmiljø?

Du bliver den tydelige, rammesættende og nærværende leder for Børnehuset Mirabellen, og din primære opgave er ledelse, men der vil også indgå børnetimer. Du bygger videre på de gode strukturer, samarbejder og praksisser der allerede er i Mirabellen – og lægger dig i selen for at lede med tillid, sparring og feedback. Som pædagogisk leder har du fokus på pædagogisk udvikling, personaleledelse og forældresamarbejde.

Aarhus KommuneSundhedsplejeleder til område Vest

Aarhus Kommune, Viby J

Kan du gå forrest som rollemodel i ledelsen af tværfagligt samarbejde med fokus på det sundhedsfremmende og forebyggende men også med et stærkt blik på de sårbare familier? Vi tilbyder en unik mulighed for at være med til at videreudvikle Sundhedsplejen i Aarhus.

Børn og Unge søger en samarbejdende og visionær sundhedsplejeleder. Som sundhedsplejeleder i Vest får du ansvaret for sundhedsplejen i et område, der er kendetegnet ved stor socioøkonomisk diversitet og familier med forskellig kulturel baggrund.

Du er ansvarlig for at opstille klare mål og rammer for dit områdes bidrag til kommunens sundhedsfremme og forebyggelse. I din ledelse sikrer du tydelig prioritering af ressourcer og kompetencer i dialog med din chef, dine lederkolleger og medarbejdere. Du har tillid til dine medarbejdere, og du bidrager til, at der skabes synergi og fortsat samspil på tværs af områderne i Børn og Unge.

Aarhus KommunePædagogisk leder til Børnehaven Silkeborgen, Gl. Åby Dagtilbud

Aarhus Kommune, Åbyhøj

Børnehaven Silkeborgen søger pædagogisk leder, da vores nuværende pædagogiske leder har valgt at gå på efterløn den 1. august.

Vi søger en leder, der har erfaring med 0-6 års-området, som sammen med os kan være med til at udvikle Silkeborgens læringsmiljøer, gerne i samarbejde med Magnus, som er vores faglige fyrtårn.

Vi ønsker en leder, som er god til at følge op, som har øje for alle i huset, både forældre, børn og medarbejdere. Du skal udvikle rammerne og skabe en tydelig sammenhæng mellem visioner, mål og daglig praksis.

Det er naturligt for dig at være en del af et helt hus, og du har lyst til at skabe refleksion og udvikling hos både den enkelte medarbejder og i gruppen.

Aarhus KommunePædagogik, Undervisning og Fritid (PUF) søger sektionsleder til Dagtilbud

Aarhus Kommune, Viby J

Har du ambitioner om at være med til at udvikle dagtilbudsområdet i en af landets største kommuner? Motiveres du af at skabe sammenhæng mellem politik og praksis? Har du lyst til at bruge din ledererfaring til at lede højt specialiserede og kompetente medarbejdere? Så er sektionslederstillingen for Dagtilbud og faglig leder af det opgavefællesskab, der står for den ledelsesmæssige- og administrative understøttelse i PUF - måske lige noget for dig?

Du bliver leder af en sektion og et opgavefællesskab, der har opgaver indenfor

  • Faglig sparring med ledere og medarbejdere i Aarhus Kommunes dagtilbud
  • Faglig betjening af netværket for dagtilbud
  • Faglig betjening af forvaltningsområdet for dagtilbudsområdet herunder myndighedsopgaver og tilsyn
Aarhus KommuneKontorchef til Budget og Regnskab i Børn og Unge

Aarhus Kommune, Viby J

Vil du være med til at sikre klare rammer for økonomien og udvikle økonomistyringen i skoler, institutioner og sundhedstilbud for børn i Aarhus Kommune? Så er du måske Børn og Unges nye kontorchef for Budget og Regnskab.

Som kontorchef i Børn og Unge, Budget og Regnskab er du med til at styre et budget på over 5 mia. kr. Det gør du som leder af en udviklingsorienteret og velfungerende økonomifunktion, der tilbyder analyse, tilsyn, rådgivning og samarbejde.

I kontorets interne lederteam sidder du for bordenden og er drivkraft i arbejdet med at sikre god økonomistyring og controlling. Her har du øje for den politiske dagsorden og mulighederne for innovation, der kan gavne organisationens strategiske mål. Samtidig arbejder du med at videreudvikle helhedstankegangen, hvor Børn og Unge er en integreret del af Aarhus Kommune.

Aarhus KommuneEnterprise- og løsningsarkitekt

Aarhus Kommune

Har du erfaring med it-arkitektur og vil du arbejde med implementering af it-arkitekturprincipper og -krav? Brænder du for at arbejde med implementering af den fælleskommunale rammearkitektur og for at samarbejde på tværs af en stor organisation med mange it-løsninger? Så kan vi tilbyde en spændende stilling i en organisation i udvikling, som har fokus på en samlet digitalisering.

Du vil i din rolle som IT-arkitekt medvirke til at sætte fælles retning for kommunens indsatser omkring den fælleskommunale rammearkitektur og bidrage til arbejdet med andre komponenter, herunder bl.a. brugerstyring, Office365 og Azure. Arbejdet sker i et samarbejde en med række af it-arkitekter indenfor disse områder.

Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du får mulighed for at være på forkant i arbejdet med fællesoffentlige initiativer, IT-arkitektur, digitalisering og vigtige systemejerskaber.

Damhuset søger 2 fantastiske pædagoger til 2 fantastiske vuggestuer. Stillingerne er henholdsvis på 35 t. og 37 t. med stedfortræderfunktion
DII Damhuset i Risskov dagtilbud, søger to pædagoger til vores vuggestuegruppe i Dunhammeren og Åkanden.
Aarhus Kommune, Risskov
Jobcenter
Ergoterapeut, Sygeplejerske eller SOSU-assistent til Bocenter Tranbjerg, Hus 3
Borgercenter Syd søger pr. 1. august 2020 eller snarest muligt, en Ergoterapeut, Sygeplejerske eller SOSU-assistent på 30 t/pr. uge til...
Aarhus Kommune, Tranbjerg J
Jobcenter
Gl. Åby Dagtilbud – Afdelingen DII Perlen søger en vuggestuepædagog på 30 - 35 t/u fra den 1. august 2020
Nu har du chancen for at blive en del af vores vuggestue, hvor der er fokus på det gode børneliv, et godt arbejdsmiljø, faglighed, stærkere...
Aarhus Kommune, Åbyhøj
Jobcenter
Højvangskolen søger ambitiøs lærer
Højvangskolen søger en ambitiøs lærer.
Aarhus Kommune, Viby J
Jobcenter
Højvangskolen søger ambitiøs lærer til orlovsstilling
Højvangskolen søger en ambitiøs lærer.
Aarhus Kommune, Viby J
Jobcenter
Kompressionssygeplejerske, Administrativ Service, Sundhed og Omsorg
Et meget stort antal borgere ansøger hvert år om kompressionsstrømper, så arbejdsdagen er tæt besat med opmålingsopgaver og en fast telefontid.
Aarhus Kommune, Viby J
Jobcenter
Konsulent
Om jobbet:Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i Budget og Planlægning i Borgmesterens Afdeling.
Aarhus Kommune, Aarhus C
Jobcenter
Korleder til MGK hovedfag, Aarhus Musikskole
Musikalsk Grundkursus Østjylland mangler en korleder til de MGK-elever, som vælger korledelse som hovedfag.
Aarhus Kommune, Aarhus C
Jobcenter